Beige peplum

 
Jag ä-l-s-k-a-r min fina peplumjacka från H&M. Har använt den massor under de senaste veckorna och hoppas att jag kan använda den ännu en tid utan att frysa ihjäl. Vill inte ha vinter.

Inspiration for fall

 

Kuvert

 
Kuvertväska - Nelly
 
Denna kuvertväska fick jag för 13 euro. Not too bad. Stor är den också, vilket är perfekt för mig som alltid släpar med mig halva min egendom, höhö.

Roadtrip

 
I lördags var vi till Seinäjoki över dagen med mamma. För det mesta brukar jag fynda något där, men denna gång hittade jag absolut inget, så mamma köpte en fin ring åt mig - den i mitten. Den kommer från finska Kalevala och heter Lapin Sormus. Älskar Kalevala-ringar!

Loving you is a dirty job

 
Nya vinröda jeans och peplumtopp | Favorithalsbandet för tillfället
 
Hoppas ni inte tröttnar på dessa Instagrambilder. Det är ju så lätt att bara ha med sig mobilen överallt, så har nästan helt skippat vanliga kameran, haha. Sitter och kollar på X-Factor nu. Har haft en riktig latsöndag. Skönt ibland. Kollade tidigare på Edward Scissorhands som visades på Tv 3. Aldrig sett den tidigare. Vilken underbar film!
 
Följ mig på Instagram: pia_kristina

Moving on


 
Hittade dessa koftor/jackor, vad man nu ska kalla dem, på Gina Tricot för en tid sedan. Himla fina tycker jag! Speciellt den vita, som faktiskt inte jag hittade, för den var slutsåld i min storlek i Vasa, så jag bad mamma köpa den åt mig när hon var i Tammerfors.
 
Har varit till tandläkaren idag och det det gör fortfarande ont, så får nog ta en värkmedicin snart. Jag har ingen tandläkarskräck alltså, men tycker det gör sjukt ont i käkarna när man måste hålla munnen öppen så länge och så stort. Haha. Har fortfarande ömma käkar. :( Nu ska jag dra till posten och skicka iväg några plagg som jag sålt. Soligt och fint väder idag.

I heart you

 
Så jäkla snygg.

Wera bag

 
Denna Wang-inspirerade väskan från Åhlens är ju fantastiskt fin! Hade den inte varit så dyr (599 kr/70 euro) hade jag kanske försökt få tag på en i svart.

Fall wardrobe

 
Blus - Rut m.fl. | Vaxade jeans - Gina Tricot | Väst - H&M Barn | Halsband - Nelly | Jacka - Gina Tricot
 
Lite höstnyheter i garderoben. De vaxade jeansen är så perfekta att jag dör! Och dom finns i vinrött också i Ginas webbshop. Känner mig tvungen att klicka hem dom. God natt på er. ♥

Speedy


 
Den här väskan, min älskade Speedy 30 från Louis Vuitton, har jag aldrig presenterat för er här på bloggen, fastän den är några år gammal (fick den till studentpresent år 2007). Har använt väldigt sparsamt som ni kan se (den ser ju fortfarande ut som ny!), men jag älskar den verkligen! En orsak till att den inte riktigt kommit till användning är att spännena i guld ofta inte matchat med min övriga klädsel och smycken i silver. Haha, ja jag är petig! Men nu när jag fått upp ögonen för guld igen så letade jag fram mina guldkedjor som matchar väskans spännen och tänkte ta min älskade Speedy i användning igen. ♥

My new booties


 
Har en massa shopping jag inte visat er igen. Dessa hittade jag på DinSko i Luleå. Snygga, bekväma och i äkta läder. Jag är nöjd!