White room


Pointed boots

 
 
New boots - H&M

Bonnie Tyler @ Rock Meets Classic

 
Här kommer några bilder från konserterna i Berlin och Rostock. Bonnie var alltså en av gästerna på en tillställning som heter Rock Meets Classic som turnerar runt över hela Tyskland fram tills mitten av mars.

Om igen

 
Igår visades En helkväll med Lena Philipsson på SVT och Lena sjöng en duett med Carola. Kan inte beskriva hur härligt det kändes att se C i rutan igen. ♥ Hon kommer också sjunga i finalen av Melodifestivalen and I can't wait!

Berlin was awesome

 
Hemma igen efter en grymt lyckad semester i Tyskland med härliga människor! Vi var som sagt på två Bonnie-konserter, en i Berlin och en i Rostock, och de var båda sjukt bra! Sen hängde vi backstage med Bonnie efter båda konserterna, drack lite vin och pratade om allt möjligt. Har nog sagt det förut, men hon är så skön den kvinnan! Så glad att jag fick chansen att träffa henne igen. ♥
 
Annars blev det lite shopping för min del, drinkar på Hard Rock Cafe och alldeles för lite sömn. 

Belts

 
Black belt - Lindex | Leopard print belt - H&M
 
Två nya bälten har flyttat in.

One week to go

 
Om exakt en vecka befinner jag mig i Berlin och ser världens bästa Bonnie live igen. Sjukt vad jag längtar! ♥ Har dock dragit på mig nån sjukdom igen. Låg feber och svullen hals, men ingen förkylning. Jäkla skit! Måste bli frisk till lördag då jag åker. Kommer förresten också åka till Rostock på tisdag. Woopidoo!

Sneakers

 
Beige sneakers - Nelly Shoes | White sneakers - Converse
 
Säger ja tack till dessa två par tygskor! Kan inte bestämma mig för vilket par som är finare. Båda finns att köpas på Nelly.

Silverburk

 
Gillar min nya silverburk från H&M Home.

Silver bangle by Kalevala

 
Det här underbara armbandet fick jag i examenspresent av mamma. ♥ Jag älskar ju enkla och stilrena smycken, så detta är helt i min smak. Armbandet kommer från finska Kalevala Koru.

Leather biker

 
Hittade den perfekta skinnjackan på Cubus! Åh, den är så fiiin! Har ju haft min skinnjacka från Jofama by Kenza i 3-4 (?) år nu, och fastän jag aldrig tröttnat på den, så kände jag att lite omväxling kan vara kul.