Too Faced Cocoa Contour

 
Ni som följer mig på Instagram har kanske redan sett min nya kontureringspalett från Too Faced. Klickade hem den från Ebay eftersom den var slutsåld i alla webbshopar jag kikade i. Övervägde mellan denna chokaddoftande Cocoa Contour-palett och Anastasias Contour Kit och valet föll på denna, för jag gillade tonerna mer och kände att det gott och väl räcker med fyra färger; en matt och en skimmrig highlighter och en kontureringsfärg som är kall i tonen och en som är varm. Kontureringsfärgerna ä-l-s-k-a-r jag och den matta highlightern är okej, men den skimmriga highlightern var tyvärr en besvikelse. Den fastnar inte alls på min torra hy, så jag får inget "glow" alls med den, utan är tvungen att använda en annan highlighter. Den är som mer glittrig än skimmrig och glittret bara ramlar av, om ni förstår vad jag menar. Paletten får 4/5 poäng av mig.

Kommentarer
Henrietta Nylund

Blev riktigt sugen på den där nu! Har också funderat på anastasia beverly hills paletten, men kan inte bestämma mig! :)

Svar: Jag hade också jättesvårt att bestämma mig och är fortfarande sugen på Anastasias palett också. Men denna kan jag nog varmt rekommendera! Speciellt kontureringsfärgen i den kallare tonen är helt perfekt nu vintertid när man är blekare. :)
Pia

2015-12-08 ♥ 19:04:29
URL: http://ettass.blogg.se/
JUNITJEJ

Jättefina färger!

2015-12-08 ♥ 19:57:25
URL: http://www.junitjejen.se
Paula

Jag älskar Too Faced bronzers! Just för att dom är matta. Vill ha den paletten men inte hittat den någonstans.

Svar: Ja denna var inte lätt att hitta till ett rimligt pris, men hade bestämt mig att jag skulle ha den, så letade tills jag hittade, haha! Bronzern skulle jag med vilja testa! :)
Pia

2015-12-09 ♥ 19:21:23
URL: http://www.shefabulous.se
Emma Engström

Men åhh, vill ha! :D

2015-12-09 ♥ 21:41:31
URL: http://emmaengstrom.vione.se


NAMN
Kom ihåg mig?

E-POST (publiceras ej)

BLOGG


KOMMENTAR

Trackback