Naked2

 
Oj, jag har ju glömt att visa min nya palett från Urban Decay här på bloggen. Denna Naked2-palett hade varit på min önskelista en tid, så jag bestämde mig till sist för att klicka hem den från feelunique.com (som förövrigt är en jättebra webbshop med en massa smink och skönhetsprodukter) efter att jag läst massvis med positiva omdömen om paletten. Och den ÄR verkligen superbra! Färgerna är väldigt bra pigmenterade och smular eller "dammar" inte alls, som jag tycker att dom flesta billigare ögonskuggor gör mer eller mindre. Har använt paletten varje dag sedan jag fick den och älskar den så mycket att jag överväger att köpa även Naked3-paletten. Det enda negativa att den är stor och rätt tung att ta med om man åker någonstans.

Kommentarer
o l i v i a

Hur blev det för dig då du beställde från feeluniqe, slapp du tullavgift eller fick du betala det?
Jag beställde nämligen därifrån i somras och man ska ju inte behöva betala tull england till sverige, men jag fick göra de ändå (200kr vilket kändes lite surt).. Skrev till dem också men fick aldrig svar.

Svar: Ja, jag var också tvungen att betala tull (eller det är ju egentligen inte tull man betalar, utan moms). Varför man måste betala momsen när man beställer ifrån Feelunique är för att webbshopen ligger på Jersey/Kanalöarna, som visserligen hör till England, men inte till EU:s skatteområde. :)
Pia

2015-03-01 ♥ 22:15:06
URL: http://oliviajasmine.blogg.se


NAMN
Kom ihåg mig?

E-POST (publiceras ej)

BLOGG


KOMMENTAR

Trackback