Real Techniques Brushes

 
Har haft dom här borstarna från Real Techniques sedan sommaren, men inte kommit mig för att skriva om dem innan. Nu tänkte jag i alla fall göra det, för dessa borstar är verkligen så bra att dom förtjänar ett eget inlägg. Mina favoriter som jag använder mest är dom tre borstarna ovan - Setting Brush, Buffing Brush och Contour Brush - som jag använder till puder, countour och highlight. Men tycker att alla borstarna är väldigt bra. Dom är lätta att applicera med, i bra kvalitet och enkla att tvätta.
 
 
Ett tips från mig är att beställa borstarna från Real Techniques egna webbshop, där dom är billigare än i Europeiska webbshopar. Köper man för under 22 € behöver man inte betala någon moms, men även om man vore tvungen att betala momsen så blir borstarna billigast att beställa därifrån. Jag har själv klickat hem även Travel Essentials-setet för några dagar sedan och är riktigt sugen på någon borste från Bold Metals-kollektionen, men har ännu inte hittat någon webbshop där man kunde beställa dom till Finland.

Kommentarer
Madeleine

Älskar Real Techniques borstar! Har också setet med dom fyra orangea borstarna :)

2015-02-20 ♥ 16:36:16
Ann

Kul med bra borstar, kanske måste testa dem! :)

2015-02-20 ♥ 17:02:02
URL: http://https://annsmode.wordpress.com/
Matilda

Bästa borstarna! Älskar dem så himla mycket.

2015-02-20 ♥ 18:24:28
URL: http://www.matildigt.se
Emma Johnson

Bästa borstarna för inte alls mycket pengar :) Testa Real techniques expert face brush, om du inte redan har gjort det. Min favorit för foundation :)

2015-02-20 ♥ 22:55:21
URL: http://emmajohnson.blogg.se/


NAMN
Kom ihåg mig?

E-POST (publiceras ej)

BLOGG


KOMMENTAR

Trackback