Carola @ Vaasa Festival

 
Länge sedan senast igen. I helgen har Tanja och Johanna varit hos mig här i Vasa och vi har verkligen haft superkul. Igår åkte vi ut till Strömsö och låg där och solade, sen lagade vi en supergod middag tillsammans. Och på kvällen var det dags för Carola-konsert i nya Elisa Stadion. Carola var fantastisk som alltid och vädret var verkligen på topp! ♥ Måste nog varit sommarens varmaste dag hittils. Efteråt drog vi in till centrum för en träffis med C och några drinkar. Bara tre veckor till nästa konsert då! :)

Kommentarer
FrökenTV, bloggen om tv och film

nice. Såg henne live förra månaden typ :D

2016-07-24 ♥ 23:41:50
URL: http://efji.blogg.se/
Tanja

En underbar konsert var det som vanligt, kanske inte den bästa publiken 😃. Fina bilder du tagit, tack för fotona du tog av mig om C ! Hade med mig ett foto på C från första konserten med henne då jag var 12 år men glömde bort det själv så vet inte vart det tog vägen efter signeringen 😉. Ha det så kul på nästa konsert och hälsa henne, måste själv prioritera äldsta sonens konfirmation...Men hon menade ju att det blir julkonsert i Finland så bara hoppas man har passligt då 😃

Svar: Tack! Ja visst var det en underbar konsert! Sommarkonserter är mina favoriter! :) Blir dock lite konstigt i Helsingfors med sommarkonsert inomhus. :D Hoppas du hade en kopia på fotot?
Pia

2016-07-26 ♥ 13:46:37


NAMN
Kom ihåg mig?

E-POST (publiceras ej)

BLOGG


KOMMENTAR

Trackback