Instagram Favorites - Part III

 
 
 
 
Här kommer del 3 av mina favoritkonton på Instagram, eftersom jag hittat några nya underbara konton sedan jag senast tipsade om mina favoriter senast. Del 1 hittar ni här och del 2 här och alla jag tipsade om då är fortfarande också mina favoriter. Men som sagt, här kommer några nya favoriter. Först ut är Johanna från Finland som drev en blogg förut som var min absoluta favoritblogg, men hon slutade med den och finns nu bara på Instagram. Hennes väsksamling och hennes walk-in closet är to die for! Resten är alla från Sverige. Gisela har en himla fin klassisk och elegant stil, hon gillar LV precis som jag och så ser hon ju alltid helt fantastisk ut. Ida-Sophie har en tjejig och romantisk stil med ljusa toner, rosetter och Odd Molly och det älskar ju jag, så hennes konto är helt i min smak. Dessutom har hon ett helt underbart hem också. Paula är också ett LV-fan och hon har en massa vackra detaljbilder på smink, naglar, väskor och accessoarer på sitt konto. Ett sjukt fint och inspirerande konto. Hoppas ni hittade några nya konton att följa bland mina favoriter. :)

Kommentarer
Linda

Hej
Tack för en super bra blogg.
Måste fråga du la upp en bild på en kofta och ett band i morse men sen tog du bort den, det var super snyggt så jag undrar va det var för märke på koftan?
Tack på förhand/ mvh linda

Svar: Åh tack! Vad kul att du gillar bloggen! :) Koftan är från KappAhl, du hittar den här: http://www.kappahl.com/sv-SE/kappahl/woman/alla-damplagg/367763/Kram!
Pia

2016-03-23 ♥ 08:05:35
ISA

det där känns som konton jag skulle gilla massor också :)

2016-03-23 ♥ 17:07:48
URL: http://isabyl.devote.se
Linds

Tack snälla för du svarade. 💗

2016-03-23 ♥ 19:46:03
Paula

Tack för den fina beskrivningen. :) 💗

2016-03-27 ♥ 01:22:12
URL: http://shefabulous.se


NAMN
Kom ihåg mig?

E-POST (publiceras ej)

BLOGG


KOMMENTAR

Trackback