Stockholm Makeup Shopping

 
När jag var i Stockholm på Carolas födisfest så hade jag även reserverat hela söndagen för shopping. Men hittade inga kläder alls som hade fallit mig i smaken, inte ens på Zara, så shoppade bara smink och saker till hemmet. Tycker det ofta kan vara så, att fastän man är i en stor stad med en massa affärer så hittar man helt enkelt inget. Kanske det är för att man blivit lat och inte orkar kolla ordentligt då man ändå kan shoppa på nätet. Blir liksom ingen press på att hitta något, då man ändå har en lång lista på saker man vill klicka hem från nätet, haha. Hursomhelst tänkte jag visa min sminkshopping idag!
 
 
 Två produkter som jag länge haft på min önskelista är Natural Eyes-paletten och Chocolate Soleil-bronzern från Too Faced. Valde dock bronzern i den ljusare nyansen Milk Chocolate Soleil, för den mörkare var exakt samma färg som bronzern i Cocoa Contour-paletten som jag har sedan tidigare. Vet inte om de är exakt lika på hyn, men tänkte att en ljusare kan vara bra till vintern. Den är rätt ljus, men funkar bra om man vill ha en mer diskret contour. Dessutom doftar den choklad. ♥ Ögonskuggspaletten är grym! Älskar precis alla färgerna och de är riktigt pigmenterade. Hangover-ansiktsprimern fick man på köpet när man köpte två Too Faced-produkter på Sephora. Den har jag inte hunnit testa än.
 
Från Åhléns köpte jag NYX Lingerie Liquid Lipstick i färgen Baby Doll. Har redan en tid varit nyfiken på att testa dessa liquid lipsticks och detta var verkligen över alla förväntningar. Det ger en härlig matt look och håller mycket bättre än vanliga läppsift. Dock kan det kännas lite torrt på läpparna, så brukar ta på läppbalsam efter att jag applicerat läppstiftet. Sist men inte minst en läppenna från Make Up Store i färgen Sand Storm, bara för att jag behövde en ny. Är jättenöjd med alla mina nya produkter! ♥

Kommentarer
Lena

Så härligt med nya sminkprodukter! :)

2016-10-06 ♥ 16:03:33
URL: http://ozkagardens.se
SOKj

Häftiga prylar och snyggt visade -- som alltid!

Svar: Tack! :)
Pia

2016-10-09 ♥ 22:37:34
Paula

Åh älskar Too Faced ! Så himla synd att man inte kan köpa de lika mycket på nätet som man kunde innan. :/ Innan var det massor med svenska webb shoppar som hade Too Faced.

Svar: Ja det är verkigen jättesvårt att få tag på på nätet! Därför får man passa på när man besöker Stockholm eller någon annan stad med Sephora! :)
Pia

2016-10-12 ♥ 00:14:29
URL: http://shefabulous.se


NAMN
Kom ihåg mig?

E-POST (publiceras ej)

BLOGG


KOMMENTAR

Trackback