Dermosil Skin Care


Såja, nu är jag tillbaks på jobbet efter semestern! Fick hem några produkter från Dermosil ett tag sedan som jag nu testat och jag gillar de flesta produkterna riktigt mycket! Dermosils produkter är ju väldigt populära här i Österbotten, men för de som märket är nytt för, så är det ett finskt märke med ett stort urval av prisvärda hudvårds-, hårvårds- och makeupprodukter. Dermosils produkter kan beställas inom hela EU och Ryssland. ♥
 
 
Det första jag valde är Faces Fuktgivande Crème Medium som jag använt som nattkräm. Testade den som dagkräm under sminket först, men det var den aningen för fet för, även om jag har rätt torr hy. Men som nattkräm är den perfekt och känns riktigt behaglig på hyn. Denna kräm finns även i en fetare och en lättare variant - Light och Rich - beroende på vad man är ute efter.
 
Valde även en annan produkt för ansiktet; Ansiktsvatten Vitamin E, ett ansiktsvatten för torr och normal hy. Detta ansiktsvatten är lite tjockare i konsistensen än vanligt ansiktsvatten som är helt flytande. Som en blanding av ansiktsvatten och lotion, som det ju även står på flaskan; Facial Toning Lotion. Detta var den enda produkten som inte helt föll mig i smaken. Upplevde att det inte rengör sminkrester riktigt lika bra som de ansiktsvatten jag använt tidigare och konsistensen var lite väl tjock i min smak. Dock kändes hyn mjuk och fräsch efter användning.
 
 
Eftersom jag även var i behov av en ny duschtvål, så testade jag på en duschcrème som innehåller E-vitamin, avokadoolja och silkesprotein. Denna har en härlig fräsch doft och huden känns mjuk och len efter duschen. Gillade den supermycket!
 
Jag har haft en handkräm med valnötsdoft från Dermosil förut och jag älskade doften på den, så kunde såklart inte hålla mig från en valnötshandtvål denna gång. Doftar heeelt underbart!
 
 
Detta kylbalsam är räddaren i nöden när man har kliande insektbett! Min mamma har det och jag har lånat det av henne ett antal gånger. Glad att ha en egen tub nu! Man bara smörjer kylbalsamet på insektbettet och det slutar klia om ett par minuter. Det hjälper även mot spända och ömma muskler, vilket jag inte provat det till än, men kommer nog ha användning av det även för spända muskler nu när jag är tillbaks på jobbet och ofta får spänd nacke av att sitta framför datorn hela dagarna.
 
Har ni använt Dermosils produkter? Har ni någon favoritprodukt som jag också borde testa?
 
Inlägget är i samarbete med Dermosil.

Kommentarer
Mima

Vitamin E-serien doftar ljuuvligt! :D

2017-09-01 ♥ 21:24:20
URL: http://kosmenauten.blogspot.fi


NAMN
Kom ihåg mig?

E-POST (publiceras ej)

BLOGG


KOMMENTAR

Trackback