Make Up Haul


Dags att visa mina senaste sminkinköp igen. Jag har ju verkligen shoppat mycket smink denna vår och sommar. Men känner att min sminksamling är rätt så komplett nu och saknar inget mer (förutom en ögonskuggspalett som jag kikat på en tid, hehe). En del av produkterna köpte jag på Sephora när jag var i Stockholm och resten har jag beställt från Beauty Bay. ♥
 
 
Det här med skimrig contour är rätt nytt för mig. Köpte ju en palett med skimriga contourfärger från Makeup Revolution tidigare i vår och den köpte jag för att testa om jag gillar skimrig contour eftersom den var superbillig. Hade hela tiden detta Sun Dipped Glow Kit från Anastasia i tankarna, men ville inte lägga så pass mycket pengar på det ifall det hade varit något jag inte ens gillar. Gillade dock paletten från Makeup Revolution riktigt mycket, så bestämde mig för att även köpa kitet från Anastasia. Och för någon vecka sedan var det på rea på Beauty Bay och kostade 40 € så jag slog till. Brukar då ta någon av de två mörka färgerna lätt över min vanliga contour på kinderna och pannan för att få ett fint glow i ansiktet. Och de två ljusa färgerna använder jag såklart som vanlig highlighter.
 
Från Sephora i Stockholm köpte jag Chocolate Soleil Bronzern från Too Faced som jag länge velat ha. Har tidigare haft Milk Chocolate Soleil Bronzern som varit perfekt under vintern när man är blekare, men nu till sommaren ville jag även ha den mörkare varianten, eftersom jag älskar denna bronzer. Det bästa är att den doftar choklad, så man känner doften varje gång man applicerar den.
 
Från Beauty Bay klickade jag hem även Basic Moment-paletten från Zoeva. Bara för att den var billig och jag gillade färgkombon. Gillar dessutom sådana här paletter med allt i ett när man reser, så att man slipper ha med sig en massa olika paletter. Contourfärgen och rougen är väldigt basic som namnet säger. Lagom pigmenterade, bra basfärger. Highligtern är väldigt glowy och blir rätt guldig i tonen. Favoriten ur denna palett!
 
 
Det blev även två nya ögonskuggsborstar från Zoeva, eftersom jag var suuupernöjd med de två jag har sedan tidigare. Dessa var inget undantag. Denna gång valde jag en Luxe Petit Crease Brush (231) och en Smudger Brush (226). Är speciellt förtjust i Smudger-borsten, som är perfekt för applicering av skugga under ögat.
 
Radiant Creamy Concealern från Nars har jag haft förut, men tappade bort den. Jag som aldrig tappar bort något. Har lite svårt att förlåta mig själv för det, men nu köpte jag i alla fall en ny. Den slår inte riktigt min all time favorit Pro Longwear från MAC, men den är grym om man vill ha riktigt bra täckning. MAC-concealern har mindre täckning och bättre hållbarhet. Nars-concealern har bättre täckning och lite sämre hållbarhet.
 
Chocolate Bar-paletten från Too Faced är också en sådan där grej som jag haft på min önskelista länge. Älskar färgkombon och använder i princip alla färger förutom den lila, som inte riktigt känns som min färg.
 

Kommentarer


NAMN
Kom ihåg mig?

E-POST (publiceras ej)

BLOGG


KOMMENTAR

Trackback