Jag är fångad av en stormvind

 

Jag är fångad av en stormvind, fast för dig... Hur grymt är inte detta? Det finns helt enkelt ingen som Carola! Hon rockar. Hon är bäst. Bara det jag ville säga ikväll. Har igen kollat på en massa videon på Youtube idag, hihi.


Första skoldagen

 

Idag började skolan igen efter sommarlovet! Kändes helt okej att återväda till skolan. Kul att träffa alla och kul då man får börja läsa sin inriktining nu. Jag har valt internationell handel. Efter skolan drog jag till stan med Maria. Vi har inte setts alls under sommarlovet, så det var skoj! Vi köpte kalendrar och på Seppälä köpte jag en svart t-shirt som jag skulle ha till mitt lilla projekt och tog sedan bussen hem. Satt vid datorn en stund först och började sedan fixa min t-shirt. Det blev riktigt fint! Genom allt. ♥ Och ännu en sak förresten, pappa är i Paris nu! Åååh, jag älskar Paris! Om man verkligen kan vara kär i en stad så är jag kär i Paris. Har varit där två gånger och det är så underbart där! Jag bara måste få åka dit igen någon gång! Jag kunde varit där nu också, för pappa frågade om jag ville följa med, men jag avstod från det, eftersom jag hellre åker till Aten när Ronell kommit hem.


A girl with a mind of her own"Jag tror det som sticker mest i ögonen på folk är Carolas tro på Gud. I en tid då alla ska "tycka som Svensson gör" och vara politiskt korrekt visar Carola på vad integritet handlar om. Det är inte att vända kappan efter tidens alla trendvindar och säga det som folk förväntas vilja höra. Det gör så många andra, t ex Alexander Bard och Lena PH. Det är att stå upp och säga det man har på hjärtat även om det inte faller alla på läppen, och dessutom att STÅ FÖR DET, och det GÖR Carola. Det är just detta som retar folk till atomer!"
- Inka Gustavsson, 2006


Sjukledig

Idag var en minst sagt händelserik dag. Har haft jättesjuk rygg och nacke de senaste dagarna, och till följd av att nacken varit så spänd har jag fått förskräcklig huvudvärk och känt svindel. Sa redan i början av veckan till min chef att jag behöver sjukledigt, men han sa bara att det inte går att jag är borta nu och att jag ska äta värkmedicin. Först tänkte jag att jag säger upp mig då jag blev så förbannad, men gick istället till läkaren idag för att få sjukledigt. Fick bara den här veckan till slut, men det får väl duga. Ska försöka få ordning på nacken och vila mycket nu tills nästa vecka.  Känner mig i alla fall lättad nu över att jag inte behöver sitta på jobbet och pina ryggen och nacken. Efter att jag varit till läkaren på morgonen idag gick jag alltså till jobbet och förde sjukintyget till min chef. Först såg han lite arg ut, men sedan kallade han upp mig till sitt rum och frågade ut mig om situationen och till sist verkade han förstå. Det kan ju inte vara jag som måste lida för att han har för lite personal i affären! Gick sedan till Saluhallen och träffade mamma där och vi åt lunch tillsammans. Efter lunchen gick jag till Polishuset -  för jag kom plötsligt ihåg att jag inte hämtat mitt nya körkort och mitt gamla går ut imorgon! Den promenaden var en pina. Det är en bit till Polishuset från centrum och det ösregnade hela vägen och mina skor skavade. Fick i alla fall mitt nya körkort (som är i kraft till 2058). Sedan stod massage i tur. Efteråt kändes det genast lite bättre. Ska försöka komma ihåg att göra alla ryggövningar nu! Före jag åkte hem med bussen köpte jag ännu en svart Lacoste-piké. En sådan har jag velat ha jättelänge och nu hade de fått in nya till Dopp, så kunde inte låta bli att köpa den. När jag kommit hem var jag skittrött. Kollade på film med Meryl Streep - Timmarna. Den var bra, fastän sådär lite speciell att man inte hela tiden hängde med.


Bostadsmässan

      

      

 

På min lediga dag på tisdag åkte jag på bostadsmässan med mamma och mormor. Det var jättekul at åka och se alla fina hus och inredningar. Vi åkte vid middag och gick omkring ända till klockan halv sex. Usch så trött man var efter det, vi gick och kollade i varenda ett hus och det var liksom många hus. Jag hade några favoriter, bland andra en höghuslägenhet och ett såå fint och lyxigt hus med världens finaste inredning. Där kunde man ju gärna bo! Och det var så fin havsutsikt också från husen. Tänk så underbart det vore att se havet varje dag då man kollar ut genom fönstret.


Invincible, one love supreme

Perfektion är ordet. Det finns helt enkelt ingen som Carola.I'm always on your side, you're always on my mind


Sannas försenade födelsedagsfest

I helgen hade Sanna sin mycket försenade födelsedagsfest! Vi var och bowlade först, vilket var riktigt kul! Jag har bowlat typ en gång förut, så först fattade jag inte alls hur jag skall göra, men sen lärde jag mig den rätta tekniken och då började det gå hur bra som helst. Jag vann slutligen hela matchen! Efter attt vi bowlat drog vi till stan och till Olli's för att spela sällskapsspel! Det blev Alias. Skitkul, haha! När jag skulle förklara däggdjur blev det så här, "Någon som lägger ägg". Eh, har väl inte riktigt koncentrerat mig på biologilektionerna. Vi satt en stund på Olli's och hade skoj. Jag och Sara bestämde oss för att ännu åka vidare till Fontana. Vi kom dit just i tid vid tolv, så att vi kom in gratis med hennes VIP-kort. Inne på krogen typ dansade vi och träffade någon knäpp kille, och så träffade vi en kille som jobbar på Cirkus Finlandia som cirkuskonstnär.. Coolt!Fastän Sara hade tänkt åka hem lite tidigare så blev det så att vi var ända till slutet som vanligt. Söndagen var som vanligt riktigt bra, tur att man typ aldrig har någon bakis, hehe. Jag åkte med mamma till ABC och åt på eftermiddagen och sedan åkte vi och kollade på tapeter. Skulle vilja ha nya till mitt rum, men där fanns inte några riktigt snygga. Jag hittade däremot en en tidning med en lång intervju med Meryl Streep på ABC. Och på Prisma hittade jag en film med Meryl - A Prairie Home Companion.