Carolas julkonsert

Jakobstad 27.11.2007

 

image7


Åååh, går inte ens att beskriva hur underbart det var att se Carola i Jakobstad igår! Har så länge velat åka på Carolas konsert och ÄNTLIGEN fick jag göra det! ♥ Overkligt! Jag åkte iväg med bussen från Vasa och var framme i Jakobstad vid fyratiden. Träffade Jarkkis i stan och det var ett trevligt par som erbjöd sig att köra oss till kyrkan när vi frågade dem om vägen. Vi kom till kyrkan ca två timmar innan konserten började, men vi var ändå inte de första, det var typ 7 personer före oss i kön. Så fanns det två andra dörrar också där människorna köade, så jag var sååå orolig för att vi inte skulle få bra platser om någon annan dörr skulle vara närmare de bästa platserna, haha. Träffade även Johanna, Tanja och Heidi, vilket var superkul! ♥ Det var iskallt att stå där ute i kylan och blåsten i över en timme, men verkligen värt det för att få bra platser! När vi stod och väntade kom Carola ut genom dörren och gav några signerade kort till en tjej som stod närmast och sa till henne att hon skulle dela ut dem. Första gången jag såg Carola live och shit vad vackeeeeer hon var! När dörrarna äntligen öppnades lyckades vi få platser i första raden med Jarkkis och Johanna. Yay! Och Maria, Tina och Marika satt bakom oss, hihi. Åh, Carola var så fin i sin Betlehem-klänning och hennes röst var helt magisk. ♥ Det var verkligen heeelt overkligt och underbart att sitta där och höra Carola sjunga och se på henne! Jag kan inte ens beskriva hur lycklig jag var.

image8

Carola sjöng många låtar från nya skivan och Himlen i min famn mm. Jag fick inte så bra bilder från första konserten, då min kamera är så dålig, det var lite tråkigt.. När första konserten var slut gick alla andra ut, för Carola signerade i huset  intill kyrkan. Jag stannade kvar inne med Maria och hennes dotter efter första konserten, för vi skulle gå på den andra konserten också, som var lika underbar som den första! Eller kanske till och med bättre. Den kändes på något sätt friare.. Carola pratade liksom lite friare om allt möjligt, hon sjöng lite olika sånger och gjorde en spontan duett med Pelle. Hon tog också av sig skorna mitt i allt då hon blev trött i fötterna, hihi. Och jag fick jättefina foton från andra konserten. I slutet fick Carola en gåva av församlingen, Tro Hopp Och Kärlek i en vit kartonglåda  och jag dog lite när hon fick paketet och sa. "Jag trodde ni gav mig pizza, men vi har faktiskt ätit redan". Haha!

 

   

Efter konserten gick jag med Maria till signeringen, där kön var jättelång, så vi fick stå där ett bra tag. Johanna var först i kön eftersom hon väntat utanför så länge andra konserten pågick. När jag kom fram till Carola gav jag min lilla present till henne, och hon tackade och sa att den var fin. Och jag blev helt stum, visste inte vad jag skulle säga, haha. Sedan tog Maria en bild på mig med Carola. Johanna, Tanja och Heidi var tvungna att åka tidigare, men jag stannade ännu kvar med Maria till slutet. Vi var de sista som var vid signeringen. Denna dag var helt fantastisk!  ♥ Och det var också så roligt att träffa vänner från Carolaforumet! Jag och Johanna började redan planera när vi ska åka och se på Carola nästa gång, hihi! Kanske i vår eller sommar.


Välkommen till min blogg!

Hej på er alla! Nu tänkte jag alltså starta en egen blogg, där jag skriver om allt som är viktigt i mitt liv, roliga minnen, resor, shopping och mitt stora intresse Carola. Hoppas ni trivs. Kram, Pia ♥