Det är kärlekÅh, en underbar video som lagts till på Youtube igen! 15 dagar nu tills dagen.


Så är Oxen

"Prylgalen och traditionell är en typisk Oxe. Tålamod, envishet och planering gör att Oxen uppnår sina mål. Oxen älskar god mat, bra musik, och sköna människor. Att ha en massa grejor är en trygghet för personer föddda i tecknet och de vill ofta känna att de äger både saker och situationer. Människor runtomkring uppskattar Oxarnas eftertänksamhet, men kan också ibland bli otåliga av Oxarnas oändliga perfektion." Källa: svt.seMan blir alltid lika förvånad över hur väl horoskop stämmer in på en själv! Det här stämmer också precis in på mig. Förutom tålamod och planering för att uppnå sina mål. Envishet har jag, men tålamod..? Njaa. Planering? Det är jag nog lite dålig på. Men det beror ju på vad det gäller också. Om något verkligen är dödsviktigt för mig gör jag nog mitt allt för att uppnå det, även om det krävs lite tålamod och planering också. Prylgalen stämmer SÅ in på mig! Älskar alla smågrejer; smycken, väskor, prydnadssaker, allt onödigt, haha. Och att ha en massa grejer är en trygghet - så sant! När jag åker på resa har jag ju alltid halva garderoben och en massa annat med mig, fastän jag vet att jag inte kommer behöva ens hälften av allt - känns bara bra att veta att de finns där liksom. Ifall jag skulle behöva hälften av allt. Och jo, människor omkring mig kan bli väldigt otåliga av min perfektion ibland.
"Vänta, mitt hår är inte bra. Nej det är inte bra ännu heller. " "Den här tröjan matchar inte, jag måste byta tröja." "Är de här stövlarna okej? Nej de är helt fel till den här jackan."


Summer of 'o6


12.5.2006 Jag och Sara på min 18-års födelsedagsfest, efter det
blev det Fontana for the first time! :)


11.6.2006 Skolavslutningsparty med Henna på Royal ♥


24.6.2006 Sara och Sanna i Åminne på party ♥


15.7.2006 Sötaste Sara och Caroline på Rockperry
Jag och Carro smet in på området utan att betala, haha! ♥


22.7.2006 En sjukt kul kväll i stan med Carro


4.8.2006 Sommarkväll vid Hoviska med Sanna ♥
 
Fortsatte att kolla på lite gamla partybilder häromdagen igen. Gud så glad man blir då man tänker tillbaks på alla härliga grejer man gjort. Här är några minnen från sommaren 2006. Så mycket man har förändrats, haha! Men den sommarn var oförglömlig på många sätt. Första sommaren som myndig och en sommar under vilken det verkligen hände så mycket skoj! ♥

Halloween


        

Ojoj, det är redan nästan två veckor sedan Halloween, men jag har helt enkelt inte haft tid att skriva om det ännu. Idag har jag ledigt från skolan, så nu hinner jag. På Halloween var jag alltså på fest hos Simon och Pontus. Där var en massa folk och vi hade en superkul kväll. Först satt vi och pratade och drack. Så hade Sara Halloween-frågesport för oss om skräckfilmer.. och jag som aldrig kollar på skräckfilmer hade väl 3 rätt av 15.. ? Haha. Efter förfesten drog vi till Fontana och där fortsatte festen. Helt fullproppat där. Vissa for till någon annan krog, så jag var med Sara och Jesse. Efteråt åt vi på Hesburger och åkte hem. Tack och hej!


The amazing Housewives

 

Fick värsta lusten att kolla på desperata hemmagruarna nu.. Dom är ju för underbara! Speciellt Marcia Cross! ♥ Absolut den bästa tv-serien som nånsin gjorts. När kommer 4. säsongen ut egentligen så jag kan köpa boxen? Har väntat på den hur länge som helst.


Min nya klänning

 
Åh, älskar min nya lila klänning, som jag köpte på H&M i Kouvola! ♥

Hanna i Kouvola

Har inte haft tid att blogga så mycket nu då jag haft så fullt upp med att planera julkonserten med alla inblandade, men nu är biljetterna skaffade och allas resor fixade! Förra helgen var jag i Kouvola på Hannas konsert tillsammans med Tanja och tjejerna från Helsingfors. Det var riktigt kul! Jag hade ledigt från skolan på torsdag och fredag, så jag åkte iväg till Seinäjoki på fredag förmiddag med mamma. Hon skulle dit och shoppa, så jag passade på att åka med henne, för att sedan därifrån fortsätta med tåget. Men när jag sen skulle köpa tågbiljetter i Seinäjoki hade de inga lediga platser i tåget jag hade tänkt åka med, så jag fick ta biljetter nästa tåg i stället. Och mamma hade tomt batteri på sin telefon så jag kunde inte ringa henne, så gick på stan ensam och kollade i affärer. Sen hittade jag mamma och vi fick på fika före mitt tåg skulle gå! Väl framme var Tanja och mötte mig vid stationen och vi åkte hem till henne. Sen vidare till hotellet. Där var gänget från Helsingfors och jag fixade mig och gick i duchen, och så satt vi på hotellrummet och partade. Vid 11-tiden gick vi ner till krogen där Hanna skulle spela och så började konserten vid ca. 12. Så kul det var att se Hanna igen, det är ju en tid sedan. Och nu var hon ju nästan blond!Efteråt dansade vi och hade kul. Några sjöng karaoke och så sprang vi omkring. Tanja åkte hem lite tidigare, men vi fortsatte festen och vid 3-tiden var hela krogen tom, bara vi som var kvar och dansade till de sista låtarna... :D Sen gick vi och sov faktiskt! Nästa dag mådde jag inte så bra. De andra åkte vidare till Himos, men jag orkade inte åka fastän jag hade tänkt åka med dem. Stannade vid hotellet och väntade på Tanja och Heidi. Så gick vi på stan en stund före mitt tåg gick.Usch så illa jag mådde i tåget och hade sån huvudvärk. Lyssnade på Carola och försökte tänka på annat. En kul resa var det. En liten resa var precis vad jag behövde nu!