Dagens

Dagens humör: Okej
Dagens outfit: Jeans, kortärmad stickad tröja och bälte i midjan
Dagens frisyr: Som alltid, utsläppt med volym
Dagens måste: Föra bilen till service med mamma
Dagens tråkiga: Tent på eftermiddagen
Dagens program: Hmm, hoppas Carola dokumetären kommit på posten idag så jag kan kolla den ikväll
Dagens planer: Träffa Sanna och Johanna i stan efter skolan och köpa födelsedagspresent åt Sara
Dagens önskan: Att det blir en bra dag :)
Dagens vill ha: En kort jeansväst (i ljust jeans, köpte en mörk igår)
Dagens låt: Carola - Evighet, min all time favorit!


Ateeeen!

Ååååh kan inte fatta att jag ska åka till Aten igen och hälsa på Ronell! Hade ju inte egentligen planerat någon resa dit ännu, men jag råkade få ett mejl från Lufthansa med erbjudanden.. 119 euro till Aten fram och tillbaks! Sååå billigt! Kunde ju inte motstå! Vi pratade med Ronell en stund och sedan bokade jag. Det är på sportlovet så det passade ju sig också bra med det. Ska bli så kul! Är ju ännu en hel månad tills jag åker, men jag har något kul att se fram emot nu i alla fall! ♥Här är en bild jag tog senast jag var i Aten, det är en vy över en del av Aten uppifrån Acropolis. Det är så vackert där! Blev verkligen kär i Aten senast jag var där. ♥ Det kommer ju inte vara lika varmt där nu som senast, men det gör mig inget alls. Det är bara skönt då det inte är så hett. Det bästa är att att få vara med Ronell lite längre och få lite omväxling till tråkiga Finland. Omväxling är verkligen vad jag behöver nu. Är så less på skolan. Puss från glada mig!


Dokumentär Carola 25 år som artist

Ååh, kan det inte vara lördag nu? På lördagen visas dokumentären 'Carola 25 år som artist'. Som jag väntar!  Måste stanna hemma från lördagen party för att se den, haha. Dom kommer även visa små snuttar från 25-årsjubileumsfesten i Malmö, där jag ju var! Kommer ihåg att de filmade där och då undrade jag ju var det de filmade skulle visas. Kanske man ser sig själv i tv på lördagen, hihi.Lite fakta om dokumetären (källa: svt.se)

Hela Sveriges Carola firade 25-årsjubileum som artist i Malmö den 26 februari 2008. Då hade det gått 25 år sedan det legendariska genombrottet med Främling. Tillsammans med sångerskan och hennes väninnor, arbetskamrater och journalister, har SVT skapat ett artistporträtt som ger en inblick i Carolas framgångar och motgångar, yrkes- och privatliv och tro.

I Carola - 25 år som artist får tittarna träffa Carola tillsammans med sina väninnor. Avspänt och öppet berättar artisten om de fantastiska åren, men också om den tuffa verkligheten bakom framgångarna. Det blir många skratt, men också allvarliga ögonblick.

- Allt som hänt sedan Främling för 25 år sedan känns fortfarande lite overkligt för mig. Jag är oerhört tacksam för alla fina musikaliska upplevelser jag fått vara med om och haft möjlighet att dela med publiken. Det är något jag för alltid bär med mig och som gjort att jag utvecklats både som artist och människa, berättar Carola.