Business talk

Idag har jag pluggat bokföring, jobbat på mitt projekt om export av havtorn och varit allmänt sur för att inget går som jag vill. I am not a business woman, that's one thing for sure. Jag undrar ofta varför jag läser företagsekonomi egentligen då jag är så jäkla dålig på det och nästan inga kurser intresserar mig. Men jag gör väl det för att jag inte kommit på något annat som jag hellre vill plugga, för att det är en bra utbildning, för att jag väntar mig att det blir lite roligare och mer intressant i arbetslivet.. Skulle vilja studera Fashion Marketing då jag blir klar från den här skolan, för att jobba typ på något klädföretag. En dröm jag haft ett tag. För jag älskar mode och kläder, men är inte själv så kreativ att jag själv kunde skapa något. Men allt blir i slutändan som det är menat att vara. Det tror jag.


PrickarPrickar, prickar, prickar! Detta linnet köpte jag i förra veckan på H&M. Så sött, eller hur? I love it! Jag tycker det är supersött! Kommer nog användas flitigt på sommarens fester!


Shoppat i helgen


Plånböcker från GUESS. Kunde inte bestämma mig för vilken färg som var finare.

I lördags var jag och shoppade lite med mamma. Det är så kul att shoppa med mamsen! ♥ Den här gången var det mest mamma som shoppade inredninggrejor (hon har fått för sig att allt måste förnyas nu), men jag gjorde också några små fynd. NU börjar min shoppingstrejk.


FaithYour faith is your most precious thing
Don't ever leave your faith
Your faith can make a change in your life
can move a mountain

You know you've gotta have faith
to walk the right way
Your faith can give you your miracle
if you believe God's word

You've got to hold on
Hold on to what God has said to you
You've got to hold on
Hold on to your faith

Genast som jag såg det här halsbandet tänkte jag på Carolas låt Hold On. Jag tycker om smycken med någon speciell betydelse för mig själv. Korset måste vara det finaste smycket, men det här gillar jag också jättemycket. Köpte det för ett presentkort som jag fått av mina vänner, från Glitter faktiskt, men det är äkta silver.

Heja Caroline!

 

Så var det dags för final i Melodifestivalen 2009! Snälla, snälla Caroline, kan du inte vinna? Då skulle jag bli glaad! Caroline har helt klart den bästa låten i Melodifestivalen i år och hon är grym hela hon! Alla andra artister har sådana låtar som man hört förr, sådana där typiska schalgerlåtar som det inte är någon känsla i - eller inte i alla fall samma känsla som i Snälla, snälla. Det är något speciellt med Carolines låt alltså, och den låter växer ju mer man hör på den. Jag tror faktiskt hon har en chans att vinna, nu då folk vant sig vid den. Jag går bara och nynnar Snälla snälla snällaaa  hela tiden nu, hihi. Men hon är helt klart en artist som man antingen älskar eller hatar. Hon är ju speciell. Får bara hoppas det är fler som älskar henne! Heja Caroline! Skulle rösta på henne om jag kunde.. men det kan jag inte från Finland. Mina andra favoriter är Sarah Dawn Finer och Molly Sandén. Sarah började jag gilla redan då hon var i Melodifestvalen 2006, hon har otroligt skön röst, och hennes låt i år är jättefin! Molly gillar jag annars inte riktigt, vet inte vad det är.. men hennes låt är vacker. Och gällande förhandsfavoriten Måns; jag hoppas att han inte vinner! Usch nej, en kopia av Dima Bilan, som jag inte heller gillade det minsta!


Den där HäggkvistEn favoritbild på Häggisen.

Jag vill alltid älska

Idag har vag varit hela dagen med kära lillasyster. Hämtade henne från eftis vid halv tre och så gick vi hem via farmor och affären. Maria ville ha ett chokadägg från affären så vi var ju tvungna att ta vägen där via, hihi. Efter att vi kommit hem spelade vi några spel och kollade en bra finsk film, Joulutarina, om julens under. ;) Riktigt bra och rörande berättelse. Tycker det är så mysigt att vara med Maria. Är ju inte så ofta där, så jag är alltid lika glad över att få tillbringa lite tid med henne. ♥ Sedan så kittlade vi varann och skrattade helt galet, haha. Pratade med pappa också om sommarjobb, han kan mest sannolikt fixa jobb till mig på ABB. Nu sa han också att han kunde kolla med hur det är i andra länder som han har kontakt med, vilket skulle vara superkul..! Måste vara smälta det lite och tänka över det. Han sa han kunde kolla med fabrikerna i Sverige, Tyskland, Scweitz och Kanada. Åh, jag blir alltid eld och lågor då nån pratar om att åka utomlands..! Jag vill, jag vill! Vet bara inte vart, eller om jag borde stanna här över sommarn då jag ändå ska till Tyskland till hösten.. Hmm, måste fundera över det. :) Haft en skön kväll också efter att jag kom hem från pappa, har suttit och pratat om allt möjligt med mamma hela kvällen. Vi kommer så bra överens alltså och förstår varann så bra. Nu blev det några Carola-videon på Youtube före jag går och lägger mig. Har inte kollat några på lääänge. Alltid nu och då kommer man ändå att tänka på vilken fantastiskt underbar person hon är. Jag vill alltid älska, jag ska aldrig glömma.. ♥


Liten väskaDenna söta axelväska köpte jag från Indiska i veckan! I think it's cute! Ehm, jag har ju inte en enda svart axelväska i min garderob än.. eller kanske några, men ingen sådan här har jag ju. :) Fanns i rött också, den vore också söt till sommarn.

 


Back home 

Heyyy, jag är tillbaks. Hade inte tid att skriva något mer från Aten eftersom vi hade en massa program med Ronell i slutet av veckan, och sedan var jag ju i Helsingors över en dag. Var hemma på onsdag natt. Vilken kul resa jag hade! Kändes så trist att åka hem, men jag börjar vänja mig vid att vara hemma igen. Nu ska jag snart ta en dusch och åka till affären. Blir party med Maria ikväll! :)