Heading to Bottrop

Japp, jag bestämde mig för att åka till Bottrop idag! Har bråttom nu, så hinner inte skriva så långt. Vet inte om man får fota på konserten eller om det är möjligt att träffa Helene efteråt, får helt enkelt se hur det blir. Det viktigaste är ju att jag ser Helene. ♥ Bis morgen!

 

Update: Jag är så glad att jag bestämde mig för att åka till Bottrop igår! Hade en helt underbar kväll! Konserten var grym och jag fick träffa Helene privat efter konserten. Ingen annan fick träffa henne förutom jag och Michi. Pratade en stund med henne och vi tog foton. So happy! ♥


Kirschbäume




De här bilderna tog jag då ja var ute på en promenad i Altstadt - "Gamla stan", här i Bonn i söndags. Det är så vackert där med alla körsbärsträd! ♥ Söndagen var en otroligt varm dag också. Det var underbart att gå omkring och bara njuta av stunden.


Ny jacka



Underbar vårjacka från Zara! ♥ Köpte den i Köln då jag var där för någon vecka sedan, men har inte använt den än. Hade tänkt ta bättre bilder också, men de här får duga. Love it!


Paljettleggins



Jag vill också ha ett par paljettleggins! Kommer ihåg då de hade såna på H&M. Varför köpte jag inte?! Hela Helenes outfit är underbar för övrigt! Vill ha tröjan också! ♥ Och hennes frisyr är såååå snygg!


Helene i Köln

24.4.2010 Schlagernacht des Jahres i LANXESS Arena, Köln

'Schlagernacht des Jahres' i Köln var än en oförglömlig upplevelse! Jag lyckades få en plats i första raden, mitt framför scenen. Helene såg mig och vinkade åt mig från scenen. Vid två på lördag eftermiddag åkte jag iväg från Bonn. Tåget skulle egentligen gå direkt till stationen vid arenan, men på grund av byggarbeten var alla tvungna att stiga av vid Köln Hauptbahnhof. Det tog en tid före jag hittade ett tåg som gick till arenan, så jag blev lite efter i min tidtabell. Hade tänkt vara på plats klockan tre, men var där vid halv fyra. Endast två personer satt och köade då, så jag gick iväg för att köpa mig något att dricka. Då jag kom tillbaks stod redan ca 10 personer i kö vid dörren. Insläppet skedde 16:30, så vi behövde inte vänta allt för länge. När jag kom in sprang jag förbi alla och kom först till nästa dörr. Dörren till själva arenan, som ännu var stängd. Det är en komisk syn då alla springer som för livet genom korridorerna. Speciellt med tanke på att de flesta som går på sådana här schlagerevenemang är +50. Då förstår ni kanske också att jag sprang förbi alla. ;) Vid nästa dörr står vi då och väntar i ca 15 minuter tills den öppnas. Alla trycker sig genom dörren samtidigt och springer fram till scenen. Jag är på plats mitt framför scenen först av alla. Yes, I made it, haha! Träffar genast på två stycken tjejer med Helene t-shirts och vi börjar prata. Har aldrig sett dem förut vid någon konsert, men de har visst varit på en massa konserter. Vi pratar om allt möjligt tills festen börjar. De ska också på fanträffen om två veckor.

Anna Katharina Stoll inleder schlagerfesten. Rätt tråkig. Näst i tur är DJ Ötzi. Gillar hans låt "Einen Stern". Den låten önskade jag också få höra Helene sjunga och min önskan gick i uppfyllelse i december på julshowen.  Die Paldauer från Österrike gillar jag. De såg jag live redan i Stuttgart. Så är det äntligen dags för "kvällens stjärna" att inta scenen. Hon drar igång, och den där tanken slår mig än en gång. "Här står jag och lyssnar på denna fantastiska människa LIVE. Här och nu." Det känns för bra för att vara sant. Låtarna som Helene sjöng var följande: Morgen früh küss ich dich wach, Lass mich in dein Leben, Mitten im Paradies, Du lässt mich sein, so wie ich bin, Ich will immer wieder.. dieses Fieber spür'n och Hundert Prozent Hon var lika grym som alltid! Som jag skrev tidigare så såg hon mig och kände igen mig. Hon vinkade åt mig och jag vinkade tillbaks. Gud så glad jag blev, hihi! Hon kom ihåg mig ännu! Det var alldeles i början. Sedan fotade och filmade jag en hel del. Varenda gång efter att man sett Helene känner man sig bara så lycklig! Hon sprider gjädje. Hon ger så mycket av sig själv. Hon är inte bara en fantastik artist, utan också en underbar, varmhjärtad och ödmjuk människa. Här kommer några av mina bilder från konserten. Hon är ju sjukt vacker på bilderna, men ännu vackrare i verkligheten!








 

Efter att Helene sjungit var det dags för paus. Vi bestämde oss för att gå ut och leta efter backstage-dörren och Helene med mina nya vänner. Dock såg vi ingen Helene, och mina vänner var tvungna att åka iväg för att hinna till tåget. Jag stannade ännu ifall jag skulle se Helene. Hade ju ingen brådska då vi gått ut redan vid pausen och klockan bara var halv tio. Väntade på att pausen var över och allt folk försvann in i arenan. Sedan gick jag två varv runt arenan, men ingen Helene syntes till, så fortsatte min väg mot tunnelbanan. Det är väldigt svårt att lyckas träffa henne efter sådana här stora evenemang, så jag är inte alls besviken. Jag hoppades bara, för några vänner hade lyckats träffa henne föregående helg efter en lika stor schlagerfest i Berlin. Jag träffar ju henne senast vid fanträffen. Längtar till den 8 maj! ♥


Helene vinkar åt mig!



Ojsan då! Helene vinkade visst två gånger åt mig! Glömde bort att hon vinkade medan jag spelade in en video också. Kolla vid 3:03. Först vinkade hon före jag började fota, då hon såg mig och kände igen mig. Så gulligt av henne att hon även vinkade i min video, hihi. Det var en massa pressfotograder framför mig, så ursäkta störningarna då kameran åker upp och ner. Annars en underbar video, eller hur!? Älskar den här låten, "Ich will immer wieder.. dieses Fieber spür'n".


Bis Morgen

Hann inte med bilderna från Köln ikväll, sorry! Imorgon får ni se en massa bilder från gårdagen. Har haft fullt upp ikväll. Pratade med mamma rätt länge på Skype, laddade upp bilderna på Helenes forum, chattade med några vänner på Facebook. Helene uppträder i Bottrop på torsdag. Bottrop ligger på under 2 timmars avstånd härifrån, så jag överväger att åka dit. Det är en tv-show med många tyska schlagerartister. Vore helt superkul, men vet inte eftersom det är mitt i veckan.. Skulle ju hinna efter jobbet, men frågan är om jag hinner hem till natten. Ich weiss nicht. Ska tänka över det. Nu ska jag sooova! Natti.


New from Thomas Sabo




Köpte en ny berlock till mitt Thomas Sabo-armband i fredags. Det får nog bli en del av min födelsedagspresent av mamma, för jag fick köpa vad jag ville. :) Ville ha ett H för att påminna mig om min tid i Tyskland, vilken Helene var en stod del av. ♥


Lång kavaj



Råkade springa på den perfekta kavajen på Zara. Har provar några sådana långa kavajer, men alla har sett helknäppa ut på mig, så trodde att jag inte överhuvudtaget passar i den modellen.. tills jag tog på mig denna. Helt perfekt. Just had to have it! ♥


Ut i solen

Ska försöka hinna fixa en liten konsertrapport + bilder senare ikväll. Nu sticker jag ut på en promenad, för det är underbart varmt idag. Inte 32 grader som det lovades, utan bara 25, vilken besvikelse. Men man får väl nöja sig med det då.. Sov lite väl länge idag. Hade ju tänkt sola hela dagen, men det sket sig. Laters babes!


32 grader

Ojsan hoppsan då! 32 grader är inget att klaga på så här en vårdag i april. Just nu är det bara 2 grader. Omväxlande väder? På söndag ska det iallafall solas! Härligt med helg! Längtar tills imorgon! Är nervös inför imorgon!


Ny låt



Das mit dir ist nicht von dieser Welt
du schaust in mich hinein, und irgendwie sagt mein Gefühl, bei dir bin ich daheim

Das mit dir ist wie vom andern Stern
ganz weit von Raum und Zeit, für eine neue Galaxie, bin ich mit dir bereit


Wolkenträumer

Känner mig nervös av någon orsak. Så mycket att tänka på nu plötsligt. För det första för att jag ska lämna Tyskland i slutet av maj. Ville åka hem till Finland till sommaren och så blir det! Fick det bekräftat i förrgår att jag fått jobb på ABB i Vasa. Känns lite rörigt nu. Det var ju så här jag ville ha det, men det känns ändå lite sorgligt att lämna detta fina land bakom sig. Jag älskar Tyskland! Jag älskar the way of life här! Men det känns som att just Bonn inte är helt rätt för mig. Det finns så många trevligare platser i Tyskland. Lite synd att jag inte hamnade på någon sådant plats, för jag hade så gärna tillbringat sommaren i Tyskland. Jag hade så gärna upplevt en fin sommar i Tyskland. Det är absolut inte så att jag vantrivs här och bara vill hem, men jag vill tillbringa sommaren med mina närmsta vänner och familj, hellre än att vara i ett land jag älskar, utan några riktigt nära vänner. Jag har ju vänner här, men de känns mer som ytliga vänner. Inte sådana som man hittar på tokiga saker med eller skrattar med tills man gråter. Ni vet nog vad jag menar. Som jag skrev tidigare så kommer jag mest av allt att sakna alla underbara konsertresor. Tanken på att jag inte kommer se Helene på länge gör mig lite ledsen. Det blir nog inte förrän i oktober jag ser henne igen. Då åker jag till Hamburg, wihiii! Vilken tur att jag får gå på en konsert under turnen i alla fall. Undrar om Helene kommer ihåg mig då mer? Det har gjort mig så glad då hon alltid kommit ihåg mig, tjejen från Finland. Då hon upptäckt mig bland alla fans och kommit fram till mig. Underbara minnen. Likaså tiden i Heilbronn. Den saknade jag redan den dag jag lämnade den staden bakom mig. Det var ett underbart halvår fyllt med skratt och galenheter. Det var en tid jag aldrig kommer glömma. Allt var så fritt. När man jobbar är man tvungen att alltid orka, man kan inte skippa en dag när man känner sig trött. Varför jag också känner mig nervös är för att berätta på jobbet att jag slutar. Dessutom vill jag ännu hinna uppleva så mycket här! Jag vill resa till Hamburg, Amsterdam, Köln, Paris... Men time for bed nu. Blev lite rörigt det här inlägget, men skit samma.


Ethno ballerina



De här ballerinorna kollade jag in på Görtz igår. Blev lite kär.. De var superfina på foten. Och bekväma. Men jag hade ju tänkt köpa ballerinas i läder så de håller lite längre, och dessa är i tyg. De kostade dessutom 59 €, lika mycket som ett par i läder. Hmm, what to do?


Lyckliga stunder

Bara fyra dagar kvar till Schlagernacht des Jahres nu! Det är ju så länge sedan jag sett Helene senast, så jag längtar som en tok! ♥ Hur ska jag klara mig då jag åkt tillbaks till Finland? Kommer sakna Tyskland, och mest av allt alla fina konsertresor. Alla konserter är nog de finaste minnena jag fått här. Landskap som svävar förbi genom tågfönstret, första anblicken av en ny stad eller by, Michi som hämtar upp mig vid tågstationen, "Helene-gänget", och själva konserten såklart, Helene som alltid ger hundra procent, känslorna då man sitter där, en pratstund med Helene efter konserten, en kram och en varm blick, lyckan man känner, ett glas vin och många skratt före natten.. Den här helgen blir dock inte riktigt så, för Helene-gänget är inte på plats, men den 8 maj träffas vi alla igen på fanträffen i Rothenbuch. Det blir säkerligen sista gången jag ser Helene före jag lämnar Tyskland.


Erdbeere



Vilken fin bild jag lyckades ta på mina jordgubbar, hihi! I lördags köpte jag jordgubbar, de kostade bara 1,11 € för en sådan stor ask. Åt tills jag fick ont i magen. Ich liebe Erdbeere! ♥ Inget mer jag hade att säga ikväll. Ska nog gå och lägga mig nu, för är fortfarande konstant trött efter förkylningen. Gute nacht! Puss.


Här bor jag




Hej på er alla! Måndag igen då. Jag sitter på jobbet och äter vindruvor. Får snart gå hem, men tänkte först visa er hur det ser ut där jag bor. Jag bor i Bonn i Tyskland, för er som inte visste det. Gillar verkligen området, fastän jag inte gillar staden i allmänhet så mycket (jämfört med vissa andra tyska städer). Jag bor rätt nära centrum, ca 15 min till fots, men är ändå lugnt och fint med mycket grönområden och Rhen-floden bakom hörnet. Tog bilderna i lördags då jag var och handlade, haha. Det var en varm kväll, 19 grader ännu vid klockan sju på kvällen. Underbart!


Super süß



Hahaha, gud vad sööööt Helene är! ♥ Hon är så otroligt sympatisk och rolig. Här ska hon göra en videohälsning till ett fan, men det går inte så bra. ;) Ni kan kolla videon fastän ni inte förstår tyska. Och se på hennes leende. Världens vackaste!


Älska nu och här

 

 

Nu har jag legat i sängen och kollat på Carola-videon hela kvällen. Är fortfarande sjuk, så är väldigt trött. Pappa ringde också och han vet ännu inget om jobbet. Åååh, jag hoppades att jag skulle få veta denna veckan. Det känns inte alls rätt att stanna här i Tyskland längre. Jag vill tillbringa sommaren med mina nära och kära, i mitt kära Finland. Tidigare tänkte jag, "om det inte ordnar sig med jobbet är det väl meningen att jag ska stanna här", men nu känns det att det ända rätta är att åka hem. Vet inte varför, men det känns så. Det bara måste ordna sig. Pappa har verkligen försökt, men ingen har haft behov av en sommarjobbare. Han skulle ännu kolla upp någon avdelning.. Hoppas dom behöver en sommarjobbare. Ska snart gå och sova, men vill visa er den här videon. Underbara Carola säger jag bara! Den här låten är så sjukt vacker. ♥ Det är konstigt hur Carolas låtar alltid lyckas beröra mig så. Ofta när jag är ledsen eller orolig över något, så lägger jag på någon låt av Carola och känner mig genast mycket gladare. Fastän det blivit mindre Carola på senaste tiden, så kan inget ändra på det hon betytt för mig. Hon är och förblir min förebild. Nu och alltid.


Sjuk

God eftermiddag. Sitter på jobbet och snörvlar. Jag har blivit förkyld, BAJS! Det började med en riktigt irriterande snuva i förrgår, som fortfarande håller i sig. Igår snöt jag mig varannan minut, ingen överdrift. Så ni kan tänka er hur röd och fin min näsa är nu. Idag på morgonen hade sedan förkylningen brutit ut fullt. Jag vill inte vara sjuk nuuu. :( Hatar att vara sjuk! Blir väl att stanna hemma och friskna till i helgen..  Vår nya roomie frågade mig igår om vi kan göra något tillsammans i helgen, men det lär ju inte bli av som det ser ut nu. Har väntat hela dagen på att pappa ska ringa också, men telefonen har inte ringt. Han skulle ju få veta idag hur det blir med mitt jobb i sommar. Jag vill bara höra att jag fått jobbet, att jag kan åka hem till Finland till sommaren. Mamma svarar inte heller på mina sms. Har skickat tre stycken. Vad har hänt med alla idag? Har ju inget viktigt ärende egentligen, men vill ändå ha svar, haha. Snart får jag gå hem. Ska nog sova en stund på kvällen. Behöver vila.


Mango purse



Har glömt att visa min lilla "börs" (eller vad man ska kalla det?) som jag köpte på Mango för en tid sedan. Världens mest praktiska lilla grej! Kan användas både som plånbok och sminkväska. Superbra med facken framtill!


My Heart Will Go On



Jag har länge väntat med att visa detta klipp i bloggen, men nu kändes som det rätta tillfället att visa världens finaste tokning av My Heart Will Go On. Har alltid älskat den här låten, och när Helene sjunger den blir det helt magiskt. ♥ När jag hörde Helene sjunga låten de första gångerna grät jag typ. Så fint. Jag blir fortfarande oerhört berörd varenda gång låten spelas. Helene har en unik talang. Det här framträdandet är det bästa jag sett.


Black and white stripes



Dessa två tröjor fick följa med mig från JC i Tammerfors. Jag älskar svartvitrandigt, och nu verkar det vara mer inne än någonsin! Affärerna kryllar ju av randiga plagg i svartvitt. Tröjor, toppar, klänningar, kavajer.. Kommer ni ihåg den randiga tröjan från Gina som alla gick runt med förra sommarn? Fick syn på den med svart botten på JC i tisdags och tänkte, jag har ju faktiskt bara såna med vit botten. Sen var modellen så fin, så jag var tvungen att köpa den med vit botten också. Likey!


I saw Marcia!

...nästan! Mitt hjärta slog ett extra slag då jag kollade bort mot en restaurang vid tågstationen i Köln. Trodde seriöst jag såg Marcia Cross sitta där livslevande. Var tvungen att glo på kvinnan en stund före jag till min besvikelse fattade att det inte var hon. Men hon var så otroligt lik. Hon såg precis ut som på bilden nedan med rött uppsatt hår. Tänk att någon kan likna Marcia Cross. Tänk att någon kan vara så lik en av väldens vackraste kvinnor. Lyckost. Tänkte nästan gå och fråga om jag kan få hennes autograf bara för att hon liknade Marcia. Haha nej, skämt åsido.



Precis så, som på den här bilden, såg kvinnan vid tågstationen ut


Jeansskjorta



Äntligen fick jag mig en jeansskjorta! Den är perfekt! ♥ Jag är så nöjd. Köpte den i lördags på Zara i Köln. Den staden är förövrigt ett shoppingparadis. Bästa shoppingen jag hittils sett i Tyskland.


Spetsjacka



Jaaa, jag hittade en supersnygg spetsjacka på H&M! ♥ Hade tänkt söka reda på den från Vila som Frida bloggade om för en tid sedan, men tycker denna är lika fin. Eller nästan finare! Har ju inte sett den andra live, men jag är iallafall supernöjd med denna.


Flower dress




Den här söta blommiga klänningen köpte jag på H&M för några veckor sedan. Älskar den! ♥ Älskar färgerna. Och nedredelen har liksom tre lager så den blir så där vippig. Ni vet. Jättesnygg på. Jag vet, jag har blivit dålig på att fota min shopping. Men de dyker upp här när jag väl hinner fota. ;)

Jeansjacka - Levi's | Skor - Vagabond | Väska - Mango


Cologne

Idag hoppade jag på tåget och åkte till Köln. Resan tog bara 20 minuter. Och jag upptäckte ett paradis på jorden. Kan inte sätta fingret på vad det var jag gillade så mycket. Kändes bara så bra, så hemtrevligt. Och shoppingen var underbar.


Wochenende

 

Äntligen heeeelg! Åh, vilken himla skön känsla! Jag ska bara ta det lugnt i helgen! Sova länge och göra det jag känner för. Just nu sitter jag i sängen och äter nachos med salsadipp och lyssnar på någon diskussion på italienska i rummet bredvid. Vår nya roomie har kommit idag! Hon är italiensk och studerar i Tyskland. Hon verkar supertrevlig! Nu är hennes kille och pappa från Italien här och hjälper henne fixa rummet. Hoppas att hon, Sara, kan lära mig lite italienska någon gång. Vilken lyckost jag är som får en italiensk kompis, jag som så gärna vill lära mig italienska, hihi. Nu tänkte jag snart kolla på nån film.. men mina nachos tog slut. :( Shit, jag måste väl ta mig till affären först nu. Orkar inte stiga upp. Är så trött idag, ni anar inte. Höll på att somna i tåget på väg hem.


How lovely?



Vill gärna ha ett par av dessa tygskor från Tommy Hilfiger! ♥ De ljusblå är nog mer min stil. De ser ut som ljust jeanstyg, vilket jag gillar. De skulle passa perfekt med vanliga leggins, ett vitt slappt linne och min ljusa jeansjacka. ♥ Ojoj, blev lite kär. På Nelly.com kan man beställa dem.


Du passt so gut zu mir



Rosanna är bara sååå bra! Vill se henne igen före jag åker hem från Tyskland! Kollade nyss var hon har konserter. De flesta är faktiskt inte så jättelångt borta härifrån, men ingen är riktigt nära heller. Funderade på att eventuellt gå på en konsert i Bad Nauheim den 1 maj. Det ligger inte så långt borta härifrån, två och en halv timme med tåget. Men jag vet inte om det är Rosannas egen konsert, eller en sådan där många olika artister uppträder. Måste nog mejla Rosannas assistent igen, hon hjälpte ju mig förra gången..


One day after work





Vilken underbar dag det var igår. ♥ Idag var det mycket kallare väder. Passade på att njuta av det fina vädret igår i alla fall. Gick först en liten promenad längs en stig vid stranden av Rhen (den första bilden är därifrån). Så härligt då träden också börjar grönska nu! Sedan tog jag bussen till Oberdollendorf, där man måste byta till tåget. Men istället för att åka direkt med tåget till Bonn, så bestämde jag mig för att gå runt lite i byn. Och vilken mysig by jag hittade. Dit kunde jag flytta om jag stannar här hela sommaren. Hittade också en skräpaffär med allt möjligt, där jag köpte mig ett Hawaii-band och en fin handduk, hihi. Och så hittade jag en stor mataffär där jag handlade före jag åkte iväg hemmåt. På kvällen satt jag och åt nachos med chilidipp. Yummie!


Listat

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
Två, hemnyckel och nyckel till postlådan
Äger du en iPod?
Nej. Är ingen tekniknörd, så jag har bara en vanlig mp3. Den duger utmärkt!
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Allt ifrån 5:00 till 15:00. Beror helt på hur dagen ska bli
Var köper du dina matvaror?
Netto här i Tyskland, S-market i Finland
Vilken var den senaste filmen du såg?
Alice i Underlandet
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En väska från Miu Miu ♥
Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja, tyvärr! Och det kan jag själv också erkänna..
Vilken CD ligger i din spelare just nu?
Helene Fischer - So wie ich bin
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Vanlig
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Ja, det är nog något man inte kan undgå.
Hur många syskon har du?
En halvsyster, Maria ♥
Vilken film kan du alla replikerna till?
Mamma Mia och Pretty Woman
Äger du några band-t-shirts?
Nja, en Carola t-shirt
När flög du senast?
I tisdags, 6.4
Läser du för skojs skull?
Inte böcker, men tidningar, bloggar och skvaller på nätet
Pratar du några andra språk?
Engelska, finska och tyska
Diskar du din egen disk?
Jodå, men hemma sköter diskmaskinen det
Har du gråtit offentligt?
Ja, det har säkert hänt, fastän jag inte kommer ihåg något speciellt tillfälle nu
Vilka gör du, önskningar eller planer?
Hmm, planer tror jag.. medveten om att inget är säkert
Försöker du alltid lära dig nya saker?
Jag tror att man lär sig nya saker hela tiden utan att tänka på det. Man lär sig något av allt man upplever
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Nej tack. Har inga och vill inte heller ha några
Gillar du din boendesituation?
Gillar lägenheten, men inte läget med tanke på att mitt jobb ligger så långt borta
Äter du frukost dagligen?
Ja, men äter väldigt lite på morgonen. Vanligtvis en joughurt eller en frukt
Vad äcklas du av?
Kroppens inre. Blodet som pumpas genom hjärtat, magsäcken, köttet som man har under huden.. Har fobi för "ingrepp" i kroppen. Får ont i magen bara av att tänka på att man skär upp kroppen eller sticker något i den. Hoppas jag aldrig behöver opererad för jag skulle seriöst dö av skräck typ.
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Ja! Fullbokade med jobb och tågresor och stressiga för att jag är ledig så få  timmar i dygnet.
Vilken är din favoritfrukt?
Vindruvor
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
22! Fortfarande ung..
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja, ganska petig faktiskt
Vad var det senaste du åt?
Brötchen med tomat och mozzarella
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Samma
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Hmm, i allafall ville de ha ett namn som funkar både på finska och svenska
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Everything that happens, happens for a reason. Jag försöker se det positiva i situationen, att jag lär mig något även av allt svårt jag går igenom
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Nja, det kunde vara coolt, men inget jag drömmer om precis.
Sover du på sida, mage eller rygg?
Oftast på sida
Skulle du säga att du är trendig?
Jag håller mig uppdaterad om alla trender och fastnar för vissa grejer, men tycker inte att jag klär mig så trendigt jämfört med vissa. Skulle säga att min stil är klassisk blandad med trendiga detaljer.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Lustigt nog så är Carola och Helene de enda jag blivit blivit jämförd med. Haha, var ser ni likheten, ni som sagt att jag liknar dem?


Todays look




Så här såg jag ut idag. Det var så otroligt hett efter jobbet. Puh, var helt svettig då jag var framme vid bussen fastän jag hade vara t-shirt på mig. Underbara vår! ♥ Tänk att jag ännu igår var i Finland bland all snö.


Where do I belong?

Hallo! Nu är jag tillbaks i Tyskland! Hade inte riktigt tid med bloggen medan jag var hemma i Finland, men nu ska jag börja uppdatera som vanligt igen. Eller kanske imorgon, för idag har jag en massa att fixa. Var hemma vid 11 igår kväll, sedan packade jag ännu upp lite saker och plockade undan saker i rummet före jag gick och la mig. Mitt rum har blivit målat så nu är väggarna vita och fina.  Idag är det 20 grader och sol. ♥ Skulle vara skönt med en promenad längs Rhen efter jobbet.


Hemma

Hej hopp! Nu är jag hemma i Vasa! Har haft fullt upp, så därför har jag inte hunnit uppdatera något i bloggen. Igår var vi på stan hela dagen med mamma och shoppade en massa. Och på kvällen åkte jag till pappa. Vi firade hans 50-års födelsedag och hela släkten var där. Maria har växt sååå. Hon är så söt, min lilla syster. ♥ Farfar körde hem mig vid 10 för jag hade huvudvärk och var jättetrött. Resten av kvällen låg jag i soffan och pratade med mamma. Nu ska jag färga håret. Sen kommer mommo och Sally hit på eftermiddagen. Och på kvällen sticker jag till Sara. Hon ska klippa mitt hår lite före vi åker på fest till stan. Ska bli så kul att festa med de bästa igen! Vet inte när jag hinner uppdatera igen. Måste ju ta ut allt av tiden här nu och tillbringa den med mina nära och kära, då jag är här så kort tid. Åker tillbaks till Tyskland på tisdag. Puss.


Es braucht etwas Mut



Spetströja och kavaj från H&M.Love it! Nu ska jag packa!