Arbetsintervju

Herregud vad nervös jag börjar bli nu! Har arbetsintervju på Mercedes Benz i Stuttgart imorgon! På tyska! Shit, hur ska jag klara av det? Tänk om de frågar något som jag inte fattar? De vet ju att jag inte är tysk, så de kanske har förståelse, men ändå.. Tänk om jag får total blackout? När jag är nervös är min tyska inte alls lika bra som annars. Och för resan dit är jag också nervös. Hoppas jag hittar rätt och att allt annars går bra. Men ifall jag inte skulle få jobbet, så har jag ju redan jobbet i Bonn. En liten tröst i alla fall. Så det är ingen total katastrof ifall jag "fuckar upp det". Vet inte annars heller vart jag hellre vill.  Jag älskar södra Tyskland, men å andra sidan så ligger Bonn så mycket centralare så det vore lättare att resa överallt. Will see. Shit pomfritt vad nervös jag är!


Wedding

Vad kul vi hade igår! Irländskt bröllop på Flamingo, Ami och Laura gifte sig. Det var en väldigt festlig ceremoni med präst och allt, haha! Vi finska tjejer började kvällen hos Sonja, fixade fina frisyrer och så. Vid halv 11 tog vi bussen till stan och gick den långa vägen från Allee Post till Flamingo. Mysigt ställe ju! Jag hade ju aldrig varit där förut. Brudparet hade inte anlänt än, så vi köpte oss drinkar och satte oss ner med de andra. Sedan var det dags för bröllopet, haha. Och efteråt dans hela natten typ.. love it! När Flamingo stängde fortsatte vissa av oss till en annan club och där fortsatte festen med dans och skoj. När vi skulle åka hem var det några tyska killar som ville åka samma taxi med oss, så det blev efterfest hos dom. Vi satt och pratade (på tyska!) och jag spelade Helene Fischer för dem, haha. De tyckte jag var lite tokig och sa att "ingen lyssnar på tysk schlager." Mot morgonen tog vi en taxi hem. Lyckad kväll, ja!


Love MillyVill ha! Det är så snyggt med detaljer på axlarna. ♥ Men det verkar inte vara så inne här i Tyskland, för det finns inget sånt i affärerna här. :(


I like itBlev riktigt kär i den här skapelsen från Vila. Randigt, paljetter, svartvitt och markerade axlar - I like it! Men vi har ingen Vila-affär här i lilla Heilbronn, buhu. Kanske måste åka en sväng till Stuttgart nån dag..


GrammisgalanTvå bilder på snyggis-Häggis innan Grammisgalan 2010, som ägde rum den 15 januari på Münchenbryggeriet i Stockholm.


Visste ni att..

..jag var ett riktigt mattesnille i gymnasiet, men nu har jag glömt allt.
..jag nästan alltid bär glasögon i skolan och på fritiden.
..min naturliga hårfärg är mörkblond och jag var även blond några år under tonåren.
..jag lärde mig läsa som 3-åring.
..jag älskar hästar! Saknar hästlivet otroligt mycket och vill absolut börja rida igen en vacker dag.
..jag var tokig i Julia Roberts då jag var yngre och har nästan alla hennes filmer.
..jag har blivit jagad av en galen ko (bokstavligen).


Rosanna Rocci i Waldenbuch

16.1.2010 Ritterstüble, Waldenbuch

Förra lördagen åkte jag till Waldenbuch på Rosanna Roccis konsert! Så kul att se Rosanna igen, och dessutom en hel konsert med henne denna gång!  Gillar verkligen den tjejen! Hennes röst är ju inget i klass med Carolas eller Helenes, men jag gillar hennes glada musik och henne som person. Hon är otroligt snäll och ödmjuk, och lite sprallig så där. Redan första gången jag såg henne på nätet tänkte jag, "henne vill jag se live någon gång, om något bra tillfälle dyker upp". Skulle inte resa över halva Tyskland för att se henne (som jag gör för Helene!), men eftersom denna konsert nära Stuttgart dök upp bestämde jag mig för att åka.

På lördag eftermiddag åkte jag iväg med tåget till Stuttgart och vidare till Waldenbuch. Waldenbuch är en liten ort en bit utanför Stuttgart. Jag var lite väl tidigt på plats vid konsertplatsen, så tog en kaffe på restaurangen. Servitören frågade mig något jag inte fattade, så jag var tvungen att erkänna igen att jag inte är tysk. Försöker alltid först så gott jag kan, men sen skiter det sig ändå alltid. Efter ett par timmar kom Rosanna. Vid sju skulle publikinsläppet börja, men det blev lite senare. Konserten började åtta. Men det var inte riktigt som jag hade tänkt mig. Först spelade ett band hur länge som helst. De spelade riktigt bra musik, olika kända tyska schlagerlåtar, även rätt många av Helenes låtar. Folk drack och dansade. Jag var den enda unga på plats, förutom några småbarn som sprang omkring och lekte. Eftersom tiden var så lång så blev jag bekant med mina bordskompisar också. De var från Polen och jättetrevliga. Vi pratade hela kvällen på tyska. Det gick förvånansvärt bra. Eftersom Rosanna uppträdde mycket senare pga. att bandet först spelade så länge, så ändrades mina planer lite. Hade ju tänkt åka hem samma dag med det sista nattåget, men hade jag åkt med det hade jag inte hunnit se Rosanna alls. Så jag gick och frågade restaurangägaren ifall det finns något övernattningsställe i närheten. Han sa att han kan ringa och boka ett rum åt mig, så det ordnade sig som tur är. Vid 11 kom Rosanna äntligen. Det var verkligen en bra konsert. Mysigt då det inte var så jättemycket folk där. Älskar Rosannas italienska accent!
Efter konserten gick jag till utgången för att vänta på Rosanna med två andra nya vänner. De hade också åkt dit för Rosanna. Vi väntade inte länge tills Rosanna kom. Först skrev hon några autografer. Jag gick fram till henne då de andra var klara. Frågade på engelska om hon kan signera en skiva åt mig. Hon kollade upp, tänkte en stund, sen lyste hon upp och sa typ "Oooh, I remember you! I remember you now!". Och jag sa "Yes I met you in Chemnitz". Och hon sa att hon kom ihåg mig därifrån och frågade vad jag gjorde där ikväll, om jag bodde i närheten. Jag berättade att jag bor i Heilbronn. Hon visste var Heilbronn ligger och tyckte det var kul att jag var där. Sen pratade vi lite mer och hon signerade min CD och vi tog några bilder tillsammans. När de flesta andra hade gått tog jag ännu en bild med Rosanna och hon kramade om mig. När hon precis skulle gå frågade hon mig något på tyska. Hon hade väl hört att de andra pratade tyska med mig, så hon tänkte att jag kunde tyska också. Men jag fattade så klart inte vad hon sa och hon frågade typ "Sprichst du auch Deutsch oder?". Jag sa "Eheh, ein bisschen.." varefter hon bytte tillbaks till engelska, haha. Pratar hellre engelska med dem som kan prata engelska. Hade verkligen en superkul kväll!


Carolas julkonsert i Stockholm - del 2

21.12.2009 Cirkus, Stockholm
Andra konserten kl. 20.00


 

Här kommer bilderna från andra konserten på Cirkus. Efter den korta signeringen efter den första konserten var det dags att bänka sig i salen igen. Jag fick först stå och vänta utanför då de andra gått in för Natasha hade min biljett till den andra konserten. Hon kom och hämtade mig vid dörren och vi alla letade reda på våra platser första raden. Härligt! Fick sitta lite skilt från de andra dock, för det blev lite rörigt med var alla skulle sitta, men det var okej. Den andra konserten var såklart lika grym som den första. Bara satt och njöt.. och fotade. ♥ Hihi. Bilder och berättelse från signeringen kommer i del 3.


Fulla muggar

I onsdags hade jag ju inte tänkt åka ut på krogen. Hade bara tänkt att åka en sväng på Miras kompis födelsedagsfest vid Max-Planck, åka hem senast vid 12, plugga nästa dag, och åka till Karlsruhe och festa på torsdagkväll med Reeta och Outi. Men det blir inte alltid som man tänkt sig. Festade för fulla muggar på onsdagen istället. Dom hade fina muggar på Club Sofa. De skulle egentligen stänga precis när vi kom, men vi fick dem övertalade att hålla öppet lite längre för oss.. till klockan ett sa de. Det blev till fyra. Haha, what a night! Vi shottade tequila och jag beställde en drink. Bartendern försvann nånstans före jag hade betalat, så jag försvann med. Bakom bardisken. Bartendern frågade Angelica vart jag försvunnit. "Toan säkert.." Så kryper jag iväg med min drink bakom bardisken. Hahaha. "Spring, NU!" Haha, något jag och Sara också mycket väl hade kunnat komma på att göra. Saknar våra galna äventyr. Sen fick jag gömma mig resten av kvällen för att bartenderna inte skulle få syn på mig.


Carolas julkonsert i Stockholm - del 1

21.12.2009 Cirkus, Stockholm
Första konserten kl. 16.20
Det är ju pinsamt att det tagit så här länge för mig att lägga upp bilderna från Carolas julkonserter.. men bättre sent än aldrig. Det var två helt underbara konserter! Så härligt att se underbara Carola igen, efter ett helt års väntan. Det var dessutom härligt att vara i Stockholm juletid. Har ju tidigare år varit på julkonserter i Finland, men i år var Stockholm enda möjligheten för mig, då konserterna där var närmare jul, så jag kunde åka hem till Finland direkt efteråt för att fira julen där. Jag åkte iväg från Stuttgart till Stockholm på söndagen, dagen före konserten. Gick och lade mig tidigt den kvällen för att vara pigg och kry nästa dag, dagen som jag väntat på sedan sommarn, haha. Sov också länge nästa morgon, vilket behövdes, för jag var inte riktigt på topp efter min förkylning. På eftermiddagen åkte jag in till stan för att möta upp Frauke och Susanne. Jättekul att äntligen få träffa dem båda. Vi fortsatte mot Cirkus med buss. Var där i sista minuten, precis innan konserten började. Fick min biljett till den första konserten av Katalin. Hade ju inte först tänkt gå på den första, men ändrade mig och fick köpa Katalins biljett, hihi. Konserten började direkt när vi hade kommit in i salen. Och vilken känsla! Så sjukt fin konsert! ♥ Efter konserten kunde man träffa henne utanför, men där var en massa folk och C hade inte mycket tid tills nästa konsert började, så vi orkade inte tränga oss fram till henne. Snart var det dags att gå på den andra konserten, som ni får läsa om i del 2.


Leo bikini


Den här bikinin från H&M vill jag ha till sommarn!! Underbar! ♥ Några månader kvar tills badsäsongen då, men man kan ju förbereda sig redan nu. :)


Küss mich, halt mich, lieb michEn underbart vacker låt som jag lyssnat på hela kvällen. "Küss mich, halt mich, lieb mich" med Ella Endlich


Hemma ♥

Hallöchen! Nu är jag tillbaks "hemma" i Tyskland efter en lång resa. Känns å ena sidan härligt att vara tillbaks, å andra sidan hemskt, då jag tänker på att jag har kvar mindre än två månader här. Tiden har gått alldeles för fort. Vill inte ta avsked av alla fina människor jag lärt känna här. Erasmus-utbyte är något alla borde prova på! Jag lovar, det är ett minne för livet. Kommer ju försöka fixa jobb så jag kan stanna i Tyskland över sommarn, men det blir inte i Heilbronn. Det blir ett nytt liv med nya människor. Visserligen känns det också bra. Jag är öppen för allt liksom. Men ändå känns det lite tråkigt att denna resa är så nära sitt slut. Dessutom kommer det bli mest plugg nu, då provperioden snart börjar och jag fattar noll av allt vi gått igenom på kurserna. Blir mycket "to catch up".
Lite mer om resan. Det var ett äventyr det. Pappa körde mig alltså till Tammerfors, vartifrån mitt flyg skulle gå på söndag. Checkade in och satte mig för att vänta på flyget. Då meddelade de att flyget blir en timme försenat. Så om en timme gick vi ombord, men det tog ännu typ en halv timme före planet lyfte. Vi flög kanske en kvart, det smällde till någonstans, kaptenen meddelade att vi ska landa i Stockholm för en kontroll av planet, "just a normal control that we sometimes need to do". Okej. Det var ännu en bit till Stockholm. Tjejen bredvid mig sa att vi flyger vädigt sakta, att det nog är något fel. Jag märkte inte att vi skulle flugit sakta. Hur känner man det? Jag var mest orolig för att jag inte skulle hinna i tid till bussen till Heidelberg. Så landade vi iallafall vid Skavsta flygfält i Stockholm. De kollade planet på landningsbanan. Jag tänkte att det var fixat då och att vi kunde fortsätta resan. Hade vi åkt iväg genast hade jag kanske ännu hunnit i tid till bussen. Men då körde de vidare på banan till de andra planen. Vi stod där och väntade hur länge som helst tills de meddelade att vi skulle byta plan! Inne i terminalen fick vi ännu vänta en evighet innan vi äntligen fick gå in i det nya planet. Och de var tvungna att dra allt prat om nödutgångar och säkerthetsvästar på nytt. Blev nästan otålig, men bestämde mig för att sova en stund istället. Det var ju klart att jag inte skulle hinna hem samma dag, så jag ringde pappa från Stockholm och han bokade ett hotell åt mig vid flygfältet i Frankfurt-Hahn. Slutresan gick bra. Vi var framme över 3 timmar för sent, men det var lugnt. Många frågade mig om jag inte blev rädd eller orolig. Nej, varför skulle jag ha blivit det? Jag är inte egentligen rädd för sånt.. att något "hemskt" ska hända. För jag tror att allt som sker har sin mening. Allt som sker är menat att ske, och man kan ändå inte påverka det, så varför oroa sig i onödan?
Läste precis om nödlandningen på DT också. Fattade inte att det var en så stor grej att tidningarna till och med skriver om det. "Enligt uppgift till Flygräddningscentralen hade planet fått motorfel." På de finska nättidningarna skriver de att lågor slog ur motorn och planet skakade. Aningen överdrivet. Jag såg inga lågor och planet skakade inte mer än vanligt. Jaja, nu ska jag nog gå och lägga mig. Är ledig om tisdagarna, så ska nog försöka göra lite skolarbeten. Älskar att vara tillbaks i mitt kära Tyskland

 


Tillbaks till mitt Tyskland

Nu är allt packat och klart! Lyckades med att inte överskrida viktbegränsningen! Måste medge att jag är lite nervös. Oftast är jag inte så nervös när jag ska resa, men nu har de lovat typ snöstorm i Tyskland tills imorgon, så hoppas allt går bra. Att flyget går och att tågen går. Annars får jag väl stanna över natten nånstans på vägen. Blir annars också en lång dag. Vi åker iväg till Tammerfors med pappa vid halv 11 och mitt flyg till Frankfurt-Hahn går 16.30. Så måste jag ännu ta bussen till Heidelberg och tåget därifrån till Heilbronn. Kommer vara framme sent på kvällen. Men det känns så bra att åka tillbaks! Det har varit trevligt att vara hemma i Vasa över julen, men hade inte velat stanna längre. Mitt liv är i Tyskland nu. Jag hoppas så att allt går bra, att allt ordnar sig. Att jag kan stanna där till slutet av sommaren. Det vore idiotiskt att åka hem tidigare nu då jag har chansen att leva min dröm. Nu ska jag ännu kolla tågtidtabellerna och någon övernattning i Heidelberg för säkerthets skull. Vi hörs när jag är tillbaks i Tyskland! ♥

Einen Stern, der Deinen Namen trägtOm ni inte hört Helene sjunga tidigare så ska ni kolla på det här! Älskar melodin, älskar texten, älskar Helenes röst som låter finare än nånsin! Detta är en balladversion av den ursprungliga discolåten av DJ Ötzi. Discoversionen är riktigt bra den med, men detta är "einfach traumhaft schön"! ♥ Kan inte få nog!

Seit Jahren schon leb ich mit Dir
Und ich danke Gott dafür
Das er mir Dich gegeben hat
Als Erinnerung an unser Leben
möchte ich Dir heut´ etwas geben
Ein Geschenk für alle Ewigkeit

Einen Stern der Deinen Namen trägt
Hoch am Himmelszelt
Den schenk ich Dir heut Nacht
Einen Stern der Deinen Namen trägt
Alle Zeiten überlebt
Und über unsere Liebe wacht

Irgendwann ist es vorbei
Und im Himmel wird Platz für uns zwei
Doch Dein Stern bleibt oben für immer und ewig steh´n
Und auch noch in 1000 Jahren wird er Deinen Namen tragen
Und immer noch der schönste von allen sein

Einen Stern der Deinen Namen trägt
Hoch am Himmelszelt
Den schenk ich Dir heut Nacht
Einen Stern der Deinen Namen trägt
Alle Zeiten überlebt
Und über unsere Liebe wacht


Weihnachten bei uns - efter showen

Fortsättning - 16.12.2009 Weihnachten bei uns, Stadthalle, Chemnitz


Här kommer fortsättningen på Helenes julshow i Chemnitz - vad som hände efter showen. ;) Efter showen väntade vi en evighet på Helene. Först stod vi och väntade typ mellan hotellet och konserthallen, där alla artisterna som bodde på hotellet kom ut från konserthallen. Där träffade vi på bl.a. Alcazar och Rosanna Rocci som jag bytte några ord med och tog foto med. Men eftersom Helene aldrig kom, så gick vi till hotellet. Vi bodde då alltså på samma hotell som alla artisterna. Vi väntade först utanför "kändisfesten", festen för alla artisterna. Florian kom förbi och Helene kom förbi. Men Helene hade inte tid att komma och hälsa på oss då ännu, så hon sa att hon kommer senare tillbaks. Efter en stund meddelade hotellteamet att vi får gå ner i aulan och vänta. Och där väntade vi hur länge som helst. Vet inte hur länge för jag kollade inte på klockan. Men till sist kom Helene i alla fall ner för trapporna. Bedårande vacker! Och hon är så himla snäll och ger alltid tid åt alla fansen. Hon kramade om alla och bytte några ord. När hon fick syn på mig kom hon direkt fram till mig och sa typ "Åh så kul att du kunde komma än ikväll! När åker du till Finland?" (Michi hade berättat åt henne dagen innan att jag kommer nästa dag på showen, och hon hade varit glad över att jag kommer ännu dit.. för Ursel och Nette hade sagt åt henne i Mainz att jag inte kommer på några konserter på väldigt länge) Sa något i stil med att "Jag tänkte inte komma hit först, eftersom att jag åker på lördag, men ändrade mig. Kan ju inte missa en sådan show som denna!" Och Helene sa: "Vad kul att du kunde komma!" och log mot mig. Åh älskar då hon ser en i ögonen, hihi. Sedan tog vi en bild tillsammans, som jag är jättenöjd med! En bra bild för en gångs skull. Ville verkligen ha en bra bild nu, för de jag har från tidigare är inte så fina, och jag vet inte när jag ser Helene igen.. Längtar så tills nästa gång! ♥ Sedan gick Helene efter en stund och vi fans stannade ännu en stund i aulan tills de flesta åkte iväg. Många bor rätt nära Chemnitz så de kunde köra hem samma kväll. Jag, Michi, Ursel och Nicolle stannade över natten på hotellet, så vi satt i baren än en stund och pratade.. om Helene. ;) Sedan fick vi och lade oss. Vilken fantastisk dag! Allt var helt perfekt och jag är så glad att jag åkte fastän jag kände mig så sjuk dagen innan! Så glad att jag lärt känna detta härliga gäng. Så glad att även Helene känner mig. ♥


Black and goldEn annan favorit från H&M's vårkollektion! Supersnygg med svarta byxor som på bilden. ♥ Den är väldigt mycket i Helenes stil också tycker jag. Eller hur? ♥ Något hon mycket väl kunde ha på dig på en konsert med de svarta byxorna och svarta höga klackar. Love it! ♥


I drove all nightCéline är grym! Har tyckt det så länge jag kan minnas! När jag var 13 år lyssnade jag jämt på Céline! A New Day Has Come-skivan hade precis släppts då och jag var helkär i den. ♥ God natt.


Chanel style


Min nya kärlek. ♥ En Chanel-inspirerad väska från Friis&Company. I just love it! Har en tid letat efter en väska i den stilen, men de flesta ser på plastiga/billiga ut.. Den här är perfekt! ♥


Only one roadHejsan! Tänkte för en gångs skull skriva ett "vanligt" inlägg. Inte ofta jag gör det. Har varit i stan med mamma idag och det var riktigt trevligt. Förutom att jag hatar vinter! Jag hatar att frysa och på vintern fryser jag jämt. Det är -15 grader kallt och blåser som fan, så det känns dubbelt kallare. Sommar året om tack, om jag får önska. Snart åker jag i alla fall tillbaks till mitt kära Tyskland, där det är lite varmare. Freue mich! Det har varit riktigt kul att vara hemma över julen, men längre än så här hade jag inte velat stanna. Har hunnit träffa alla kära och vi kommer ses snart igen. Ikväll kollade jag och mamma på "En shopaholics bekännelser"! Grymt bra film!Känner mig riktigt trött nu, så ska nog försöka gå och lägga mig lite tidigare idag. Har blivit allt för sent under hela lovet. Ska förresten se Rosanna nästa vecka. Puss!


Weihnachten bei uns mit Helene Fischer

16.12.2009 Weihnachten bei uns, Stadthalle, Chemnitz

 
Här kommer äntligen några bilder och en liten berättelse från "Weihnachten bei uns mit Helene Fischer" i Chemnitz! Har inte haft tid att ladda upp alla bilderna tidigare.. Kan börja med att säga att det var en kväll jag aldrig glömmer. Jag var ju väldigt tveksam om jag skulle åka eller inte, för jag var ju sjuk. Ännu dagen före låg jag typ hela dagen i sängen. Men Frauke sa åt mig att åka, att inte missa den här chansen. Och vilken tur att hon gjorde det! Mådde dessutom mycket bättre på konsertdagen. Åkte iväg med tåget tidigt på morgonen. Sex timmar tog tågresan till Chemnitz i östra Tyskland. Gillar att åka tåg i Tyskland. Det är så fina landskap och en massa söta små byar överallt. Väl framme fick jag ta en taxi till vårt hotell, för resten av gänget hade kommit redan tidigare för att gå på genrepet av TV-showen. När jag kom till hotellet och skulle checka in fick jag syn på Helenes familj. Helenes mamma, pappa och syster. Vi var klara med incheckningen samtidigt och gick samtidigt för att vänta på en hiss, så jag delade hiss med dem, haha. Träffade ju Helenes mamma i Mainz, men tänkte aldrig att hon skulle komma ihåg mig bara för att vi setts en gång. Jag sa ju inte ens något åt henne, stod bara där då de andra pratade med henne. Men hon kom ihåg mig! I hissen kollade hon först länge på mig och log hela tiden, sen sa hon "Hallo". Pinsamt värre då jag först bara stått tyst där, haha.. men trodde ju inte att hon kände igen mig. Sen undrade hon varför jag var ensam, men jag fick kortslutning och kom inte på hur man säger på tyska "för att de andra kommit redan tidigare och är på genrepet". Så jag sa bara "ich gehe nur zur Abend Show..". Hmm, misslyckat. Sen vet jag inte ens om mamman visste att jag inte är tysk. Nåja, nu vet hon nog i alla fall, haha! Då de steg ur hissen sa hon något som jag inte fattade. Frågade "was?" "Vi ses ikväll då" sa hon. "Ah, jaaaaaa!" Hahaha, dööör vad pinsam jag är! Började fixa mig på hotellrummet tills Michi och gänget kom för att hämta mig. Var härligt att träffa alla igen! Ett sånt härligt gäng alltså! Vi gick först för att äta till ett stort shoppingcenter. Det var ett stort kök där man fick välja vilket lands mat man vill äta. Jag åt kinesiskt. Gott var det. Sedan var det dags att gå tillbaks till hotellet där konsertsalen också var i anslutning. Vi satt inte riktigt långt fram, men platserna var helt bra ändå. Det var så coolt att vara med i en riktig tv-sändning ! Showen var helt sjukt fin! Alla kulisserna var så fina så man fick verkligen julkänslor så man satt där. Och Helene var grym! Den människan kan ju allt! Hon var såå bra som programledare, sjöng lika fint som alltid och dansade riverdance till och med! ♥  Många andra tyska artister var också inbjudna och de var riktigt bra med. Det bästa var att Rosanna Rocci var där! Visste inte om det före Michi berättade det åt mig precis före showen. Så var det ju himla coolt att svenska Alcazar också var inbjudna! Hela showens favorit var absolut Helene Fischer och Nik P i en duett, de sjöng "Einen Stern". Såååå fint! ♥ Och förstås Helenes egna sånger "Du lässt mich sein, so wie ich bin", "Ich will immer wieder...dieses Fieber spür'n" och "Und morgen früh küss ich dich wach". Helt fantastisk show i sin helhet! ♥

The song my heart is singingCarola LIVE i Danmark 20.12.2009. Orden räcker inte till för att beskriva hur fint det här är! ♥ Helt underbart! Kommer nog alltid beundra Carola för den hon är och det hon gör. Längtar till nästa gång vi ses. ♥