You've lost that loving feelingIgår sjöng Carola i "Allsång på Skansen". Har hoppats på att se henne där enda sedan 2006 då hon var där senast. Så fint! ♥ Carola är bäst, så är det bara! Tänk att det var bara två dagar sedan jag såg henne,  bara två dagar sedan hon kom fram till mig och kramade mig. Tänk att hon vet vem lilla jag är. Jag blev så förvånad i lördags, så frågade "Kommer du ihåg mig???" och hon ba "ja". ♥


I dina ögon ser jag en värld

 

Hej! Jag vet, det har inte blivit många uppdateringar de senaste dagarna. Jag var ju upptagen hela helgen med alla konserter, och igår var jag upptagen med att ladda upp en massa foton på Facebook, hihi. Gud vilken härlig helg alltså. Kan fortfarande inte fatta att den är över nu. Jag älskar konsertlivet. Inte bara att se Carola, utan allt annat runt omkring det också. Att bara resa iväg mot något nytt, att tillbringa några dagar med mina C-tjejer, gemenskapen, alla fina stunder. Kunde gå på C-konserter varje helg. Speciellt sådana här sommarkonserter med poplåtar och gamla godingar. Evighet, Genom allt, Fångad av en stormvind.. kärlek! Ska berätta om helgen så fort jag hinner. Ni vet ju att det kan ta väldigt länge ibland, men jag ska försöka vara lite snabbare den här gången. Det blir ju tre konsertrapporter denna gång! ;) Pratade med Johanna för en stund sedan och planerade en ny liten resa, hihi. Hoppas att våra planer förverkligas. ♥


Genom allt

Åh vilken underbar helg jag haft! ♥ Har inte riktigt fattat att det är över nu. Man blev ju van vid att se Carola varje dag liksom. ;) Vad ska jag göra om kvällarna from now on? Varje konsert var helt toppen, vi hade sjukt kul med Johanna och Tanja, vädret var toppen, allt var helt perfekt. Carola är en av de finaste människorna som finns. ♥ Tack för allt.


Nu sticker jag!

Nu bär det av på tunré med tjejerna! Keuruu -> Pörkenäs -> Åminne. Sammanlagt 900 km i bilen, men vad gör man inte gör C? ;) Det blir minst sagt en annorlunda midsommar, men jag är säker på att det kommer bli toppen! ♥ Ser ut att bli en varm helg också, i Jyväskylä har de lovat omkring 25 grader. Underbart! Ju varmare desto bättre. Jag önskar er alla en skön och fin midsommar! ♥


CrockerNya favoritjeans från Crocker/JC

Alltså jag tycker det är jättejobbigt att köpa jeans. Det är så få som sitter bra och så jobbigt att prova en massa olika modeller. På många jeans ser jag dessutom direkt i hyllan att de är fel modell för mig. De flesta jeansen hör till denna kategori. Därför har jag bestämt mig för att inte gå på jakt efter jeans, utan jag väntar och köper när jag råkar få syn på det perfekta paret. Ibland kan det gå vääldigt länge mellan dessa gånger, vilket det gjort nu. Men förra veckan när jag gick in på JC låg det perfekta paret där i hyllan. Det var på tiden.


Everything happens for a reason


Happy Birthday Meryl!Idag fyller min favorit Meryl 61 år. Happy Birthday, you amazing woman! Finns ingen vackrare och underbarare skådespelare än Meryl. Alla unga bruttor kan slänga sig i väggen. 'cause this girl got what it takes. ♥


Ethno tunic
Hej på er alla! Hur har er helg varit? Min har varit riktigt trevligt, trots att det ösregnade hela dagen igår. Kollade på bröllopet igår och drog ut och festade med Sara och gänget på kvällen. Annars har jag sovit en massa och ordnat lite saker i mitt rum. Allt får inte plats liksom...

Den här söta tunikan köpte jag på Lindex i förra veckan. Gillar den massor! Jättefin med ett brett bälte i midjan. Tycker den är lite sådär Carola style. Visst är den?


Woman in LoveÅh, ni måste kolla denna underbara tolkning av Barbra Streisands "Woman in Love". So beautiful.. ♥ Jag hoppas verkligen att vi får höra den på nån av konserterna nästa vecka. Idag är det ju exakt en vecka tills jag ser Stjärnkvist! Längtar!


Helene Fischer Fantreffen 2010

8.5.2010 Fantreffen mit Helene Fischer 2010, Rothenbuch

Nu tänkte jag äntligen berätta lite om fanträffen med Helene, som jag var på i maj. Ja, var ska man börja? Det var en underbar dag som jag aldrig kommer glömma. Det var sista gången jag såg Helene på väldigt länge, över 5 månader. Det känns som en evighet, då jag blivit van att se henne ungefär varannan månad. Åkte iväg redan dagen före fanträffen till Lohn am Main och därifrån hämtade Conny och Karin upp mig och Michi. Själva fanträffen ägde rum i liten by och vi bodde på ett litet, mysigt hotell som låg högt uppe på en kulle. På fredag kväll hade vi en liten fest på hotellet. De andra hade fixat en massa gott, så vi åt och drack och en supertrevlig kväll. Jag märkte till min förvåning att jag förstod mycket mer av vad alla pratade än tidigare. Jag hade ju lärt mig att förstå tyskan i Bonn väldigt bra, men att förstå detta gäng är en helt annan sak, då de flesta kommer från de östra delarna av Tyskland och har en väldigt svår dialekt. Vi lyssnade också såklart på Helene och sjöng med och dansade, haha. Härliga människor hela bunten. Festen höll på till rätt sent in på natten. Till sist var vi tvungna att gå och lägga oss för att vara pigga nästa dag när vi skulle träffa Helene.

Nästa morgon åt vi en fattig frukost före vi åkte iväg till platsen där fanträffen skulle äga rum. Vi var på plats vid halv tolv och ställde oss i kön som redan hade bildats. Vi fick vänta en stund före dörrarna öppnades. Sedan fick vi vänta ännu mer då kön rörde sig framåt väldigt långsamt. När man kom in fick man ett kort med sitt namn att hänga runt halsen, plus en liten goodiebag med bland annat kalendern för 2010 (som jag har redan) signerad av Helene och ett signerat idolkort. Vi slog oss ner vid vårt bord och det bjöds på mat och dricka. Vid två kom Helene. Vi alla hade förberett en sång som vi skulle sjunga för henne. Det var "Ich will immer wieder.. dieses Fieber spür'n" som fått ny text. "Wir woll'n immer wieder nur Helene hör'n..". Helene blev väldigt överraskad då alla stod upp och sjöng för henne när hon kom in i salen. Åh, så söt och liten hon såg ut då hon stod där i dörröppningen. Sedan talade hon en stund, välkomnade oss alla och sa att hon var glad över möjligheten att ordna en fanträff. Det första programmet var att alla fans som ville fick ställa frågor till Helene. Många frågade om hennes planer för framtiden och hon avslöjade en del. Och någon frågade om Helene på riktigt heter Helene Fischer, och hon sa att det är hennes riktiga namn som det står på hennes pass. Men då Helene föddes i Ryssland så hade hon först ett ryskt namn där, och först när hennes familj flyttade till Tyskland när Helene var fyra år gammal fick hon namnet Helene. En direkt översättning av det ryska namnet hade varit Lena, men hennes föräldrar gillade Helene mer. Det var intressant och berörande för mig. Vet inte riktigt varför det var så berörande. Kanske för att den lilla tjejen som föddes långt borta i Sibirien idag är den stjärna hon är, och en stor förebild för så många. Livet kan ta så många vändningar. Om Helenes liv hade tagit en annan vändning hade jag troligtvis aldrig sett eller hört om henne. Om hon aldrig funnit sin väg till Tyskland, om jag aldrig funnit min väg till Tyskland. Visste ni att Helene har en egen anka också, som fortfarande finns kvar där hon växt upp i Wöllstein, haha.

 

Efter frågestunden var det paus. Jag åt upp min portion med mat som jag inte hann äta före Helene kom, haha. Sedan satt vi och pratade och träffade andra fans. Hade lite svårt att förstå vad vissa som pratade otydligt sa, men det gick bra ändå. När pausen var över kom Helene tillbaks och började gå från bord till bord och prata en stund med alla fans. Det tog en eeeevighet. I början satt hon jättelänge vid vissa bord, och vi som satt längst in i rummet var nästan de sista i tur. Vet inte hur länge vi väntade, men minst två timmar. Och vid det laget då hon kom till vårt bord var hon efter i sin tidtabell, då hon hade suttit för länge vid vissa bord, så vi fick inte alls lika mycket tid med henne som många andra. Hon satte sig först i andra ändan av bordet och där överräckte Michi vår fanclubs present åt henne; en egen vinstock och ett vin namngivet efter henne. Vilket super present eller hur? Helene verkade också gilla den. Hon satt där ännu en stund och pratade före hon kom till vår ända av bordet. Rakt mittemot mig slog hon sig ner och hälsade glatt på mig. Jag kommer faktiskt inte ihåg exakt vad jag pratade med henne, men sedan gav jag henne min lilla present, ett halsband med ett hjärta från Finlandia Koru. Hon tog en riktigt noggrann titt på det och verkade jätteglad över det. Hon tackade och sa att det var jättefint. Sedan tog jag det fina fotot på Helene, och före hon gick vidare tog jag snabbt ett foto tillsammans med henne. Är inte helt nöjd med bilden, men det fanns ingen tid att ställa sig, så det blev så här den här gången. Så söt Helene var förresten då hon sa att hon hade ont i munnen efter att ha lett på så många foton, haha. 

Äntligen dags för mig att träffa Helene. Hon slår sig ner rakt framför mig vid bordet och hälsar glatt. Vi pratar en liten stund och jag ger henne min present. Kolla bilden till vänster hur glad hon blev över presenten, haha.
 

När Helene äntligen var klar med alla bord tog hon en liten paus före hon kommer tillbaks och drog igång med lite sång för oss. Det som kanske alla väntat mest på. Iallafall jag. Fastän jag gärna har en pratstund med henne också, så hör jag henne sjunga allra helst. Hon sjöng "Hundert Prozent" och den nya låten "Nicht von dieser Welt". Kärlek! Fanträffen var ett en helt underbar upplevelse som jag aldrig kommer glömma. Hela dagen var så lyckad på alla sätt. Vi hade så kul tillsammans allihopa och Helene var strålande (som alltid). Jag hoppas att jag har chansen att gå på ännu flera fanträffar med världens bästa Helene. ♥.


Bröllopet

Hej! Tänkte berätta lite om helgen. Pappa och Marita gifte ju sig, så de hade en jättefin bröllopsfest. Ett stooort grattis till dem! ♥ Tycker de är ett perfekt par, och som tur är kommer jag jättebra överens med Marita och gillar henne verkligen. Vigningen ägde rum i Replot kyrka. Var klar att åka iväg lite sent som vanligt, så jag var på plats sist av alla, hehe. Men jag var inte försenad, fem före tre var jag i kyrkan! ;) Bröllopsceremonin var fin och jag tog en hel del foton. Festen efteråt ägde rum på Berny's vid Replotbron. Det är ett otroligt fint ställe alldeles invid havet. Jag älskar havet. Det var dock väldigt synd att det regnade hela dagen, så man kunde inte sitta ute på terassen eller ta foton vid klipporna. :( Vi slog oss ner i den stora festsalen och väntade en stund tills maten kom. Det bjöds på sallad och fisk till förrätt, himmelskt gott. Jag satt med Maria, Sami och Toni närmast mig, men Maria sprang iväg med de andra barnen så fort hon ätit upp sin mat, så jag tillbringade mestadels kvällen med Sami och Toni. Efter någon timme kom huvudrätten, som jag helt hade glömt bort. Orkade absolut inget mer efter förrätten, så jag skippade huvudrätten helt. Drack vin istället. ;) Sedan hängde jag med Sami till bilen, och Toni och Anniina gjorde oss sällskap efter en stund. Så vi satt där i bilen och pratade en massa kul, haha.  Alltså ni fattar inte hur hårt det blåste där vid havet. Regnet föll inte ner, det gick i en vågrät riktning, så man kunde inte undvika att bli helt dränkt. Senare under kvällen pratade jag med en massa av mina släktingar. Teija med gänget hade kommit från Helsingfors, och så hade pappas kusiner med familjer kommit från Torneå. Mina släktingar från Torneå har jag inte sett på flera år, så det var trevligt att se dem. Det ordnades också några små lekar. I en lek samlade Sanna ihop skor av tjejerna, och jag blev också tvungen att ge min sko. Så skulle killarna hitta personen som skon de fått tillhörde och bjuda upp henne till dans. Fy, jag kan inte dansa sånt, vals eller vad det var. Men det gick helt okej. Sedan satt jag och pratade med Maritas kusin och hennes man som kommit från Sverige. De visste ju att jag pratar svenska, men de var överraskade då jag berättade att jag alltid gått i svensk skola. Ringde också Sara och bestämde mig för att åka ut på krogen med henne. Släktingarna från Torneå var just då på väg hem, så jag fick åka till stan med dem. och de körde mig till Olli där det var fest. Vi var där en stund tills vi drog vidare till Royal. Sami och hans kompisar hade också hittat till Royal, så jag hängde både med dem och med tjejgänget.. Sara tappade jag bort. Hade inga pengar med mig heller, då jag hade tänkt åka hem efter bröllopet. Lyckat, haha. Men en riktigt lyckad kväll hade jag ändå! :) Jag älskar verkligen att gå på bröllop! Kan inte nån annan också gifta sig och bjuda mig?


Fanbox 

Här kommer några bilder på fanboxen som jag lovade. Boxen innehåller alltså en CD med Helenes största hits samt tre helt nya låtar, en CD med 14 av hennes välkända låtar på engelska och en CD med dance-mix versioner. Dessutom en exklusiv fotobok med aldrig tidigare publicerade bilder på Helene, samt några barndomsbilder och -minnen (bl.a. några brev som Helene skrivit åt sin mamma som liten). Boken väntade jag nästan mest på, och den är precis så fin som jag tänkte mig. ♥ Fanboxen finns i begränsad upplaga, så om det finns nån där ute som skulle vilja ha den bör ni skynda er. ;) Kan beställas på amazon.de och priset är 32,95 €.


Tankar..

 

Hej hopp! Har lunchpaus nu, så tänkte skriva ett litet inlägg. Var och kollade på klänningar i måndags, men det finns inte en enda snygg klänning i någon annan färg än svart i hela stan. Provade en svart som var jättefin, men man ska ju inte ha på sig svart på bröllop, och dessutom har jag redan svarta klänningar. Resten av de klänningar jag sett i affärer har varit helt fel färger åt mig, fastän modellen kanske varit ok. Hade helst velat ha en klänning i typ hallonrött, som på bilderna ovan. Älskar urringningen på den till vänster, helt underbar, men klänningen hade varit finare utan ärmar. Den till höger är söt, den hade varit perfekt till bröllopet, men det är för sent att beställa via Internet nu. Från nelly.com kommer båda klänningarna.

Fick förresten min Helene-Fanbox igår. Den är sååå fin! De engelska låtarna är underbara och fotoboken är underbar. Ska visa några bilder senare. Jag lade mig ner på soffan igår för att lyssna på skivorna, men var så otroligt trött att jag somnade. Sov hela kvällen, fram till klockan nio. Sedan förde jag över de nya låtarna på datorn och lyssnade på dem. Love. ♥ Och vet ni vad, det blir en till Helene-konsert för mig! Wohoo!


Pieces of me
Passade på att fotografera lite i mitt rum ikväll efter att jag städat det. Älskar alla detaljer. Varje sak är en del av mig liksom. Kläder, väskor, smycken, Carola och Helene, fina saker, en gnutta glitter och glamour.. enkelt och stilrent.


♥lichstJag fick en liten hälsning av Helene från helgen. Tack! ♥ Så glad jag blev!


Tänk omIdag sjöng Carola på "Nationaldagen från Skansen". Lovely! Så sjukt vacker den människan är. ♥ Hon blir bara vackrare med åren. Carola-febern börjar stiga igen, mindre än tre veckor tills jag ser henne nu.


En vind av saknad


Marienplatz i München, oktober 2009

Idag körde jag mamma till flygfätet. Nu befinner hon sig i München, i underbara Tyskland. ♥ Jag saknar Tyskland och livet där. Vet inte riktigt vad jag saknar mest, bara "the way of life" där liksom. Och alla människorna, människorna på gatorna och överallt. Det känns så öde här. Jag visste att det skulle kännas så här ibland, att jag skulle sakna tillbaks, men ändå är jag glad över att vara hemma. Det är inte något jag försöker intala mig själv, utan jag är på riktigt glad, glad över att vara nära mina kära. Men man kan inte få allt här i livet. Då valde jag min familj och mina vänner som jag älskar mest i världen, framom ett land jag älskar.


Sweet SurrenderIgår har Helenes nya video med låten Sweet Surrender kommit upp på Youtube. Jag är mållös. Det här är så vacker att jag inte har några ord för det. Lyssna bara på Helenes röst och se på henne. Inget slår detta! ♥ Imorgon kommer den nya Best Of-skivan och den engelska skivan till försäljning i Tyskland. Helene har också en "Autogrammstunde", där hon träffar fans och delar ut autografer, i Hermsdorf (en liten ort i östra Tyskland). Önskar jag kunde vara där. De flesta av mina vänner kommer vara där, så det känns lite bittert att jag befinner mig så långt borta från Tyskland. Men så är det.