Glitter heels
Åh nej, varför har jag inte tidigare lagt märke till dessa underbara skor från H&M med glittrig klack? De är ju helt underbara! Hade varit så fina till fest. Nu finns de inte kvar i min storlek längre. :( Upptäckte dem i Victoria Törnegrens blogg. Jag är lite avis på henne som har en sån massa underbara skor.


Skolstress

Okej, jag måste bryta min regel om minst ett inlägg om dagen framtill jullovet. Jag hinner ju inte göra något annat om kvällarna än sitta och jobba på alla projekt. Ni anar inte hur mycket skolarbete vi har framtills jullovet börjar. Jag bloggar helt enkelt när jag hinner. På jullovet blir det som normalt igen. Stay tuned.

Så här ser denna och nästa vecka ut. Får se hur detta ska gå.

Vecka 47
Måndag: Deadline för projekt Arbetarskydd + tent i Styrning av personalresurser
Tisdag: Presentation Språk och påverkan: Att söka information
Onsdag: Presentation Ledare + göra klart projekt Österbottens förbund
Torsdag: Presentation Vad gör en centralbank?
Fredag: Tent i De internationella personalresursernas styrning

Vecka 48
Måndag: Presentation Arbetarskydd
Tisdag: Deadline för Marknadsplan Body Shop (15-25 sidor! - vi har fått ihop 7 nu) + tent i Ledarskap (3 böcker!)
Onsdag: Presentation Marknadsplan Body Shop
Torsdag: INGET - HALLELUJAH!
Fredag: Tent i Ledarskap i internationell omgivning


Back home


Nånstans mellan Kajaani och Oulu

I'm back home! Jag hade en toppenhelg, som jag redan sagt. Det var jättekul att träffa Heilbronn-tjejerna, kändes inte alls som om det var nästan ett år sedan vi sågs sist. Hemresan gick också riktigt bra. Jag bestämde mig för att åka via Oulu och tillbringa ett par timmar där istället för att åka via södra Finland och sitta i tåget hela dagen lång. Nu fick jag en liten paus från sittandet. Tog ett varv på stan och kollade i affärer, men hittade faktiskt inget alls. Konstigt va? Men jag har gått och blitt lite förkyld, så jag var inte riktigt fit for shopping. I tåget pluggade jag organisationslära, var riktigt flitig, men hann ändå inte läsa allt. Måste vakna tidigare på morgonen och läsa.. Ska visa några bilder imorgon. Gute Nacht.


Coola byxorGud vad jag älskar mina nya byxor! Så coola! Funderade tidigare på ett parandra byxor som bl.a. Elin Wahlberg har, men mönstet på dom här byxorna är mer min stil.

Pants and top - H&M | Shoes - Nelly


Kajaani

Vet ni vad, jag bestämde mig precis för att åka upp till Kajaani och hälsa på mina vänner från Tyskland, dom andra finländarna som var utbytesstudenter i Heilbronn. Jag åker på torsdag morgon, så det blir att skippa lite skola. Men en liten semester är precis vad jag behöver nu. Mitt huvud håller på och spricker. Det är inte mänskligt med så många projekt. Jag hinner ju knappt göra något annat om dagarna än sitta framför datorn och skriva. Skönt ska det bli att komma bort från all stress för några dagar. Och det ska bli så himla kul att träffa Heilbronn-tjejerna! Dock är det lite längre till Kajaani än vad jag trodde, nästan 8 timmar. Herre min tid. Men det är på grund av omvägarna. Jag får sitta och plugga i tåget. Wohooo, kul! Inte pluggandet då, men resten.


Dolly Parton Europe Tour 2011Nämen shit! Lyckorus och hjärtklappning! Dolly Parton ska turnera i Europa nästa sommar! :D ♥ Jag kan inte fatta att det är sant! Det är för bra för att vara sant. Drömmer jag? Jag ska se Dolly live! Wohooo!
Dolly är den enda jag artisten jag inte sett än som jag verkligen vill se.


Velkommen hjemDen här vackra duetten sjöng Carola tillsammans med norska Sissel Kyrkjebø igår i Skavlan. Velkommen hjem är en låt från Sissels nya skiva. Härligt det var att se Carola i tv-rutan igen. ♥ Nu längtar jag ännu mer till 14 december!


Maria Montazami

Jag måste bara säga att jag älskar Maria Montazami. Kolla videon, haha! Här har vi en som bjuder på sig själv. För er som inte vet så är Maria med i realityserien 'Svenska Hollywoodfruar'. Hon är är för härlig alltså. Rolig och jordnära, och inte alls som de andra ytliga Hollywoodfruarna. Gotta love her. Såg att hon har över 180 000 fans på Facebook. Inte illa.

Videon är från Marias blogg. Have a look!


JulkänslorJulkänslor! ♥ Åh vad jag längtar till december. November kunde man hoppa över tycker jag! Det ska bli så kul att åka iväg till Norge med mina fina vänner, Johanna och Ronell. Vi ska ha det så kul och det ska bli så underbart att se Stjärnkvist igen. Världens bästa Carola. ♥


Bremen
Jag glömde bort att fota i Hamburg, men i Bremen fotade jag en hel del på stan. Bremen var en jättefin och trevlig stad. På något sätt gillar jag mer sådana "medelstora" städer än riktigt stora städer. På måndag morgon åkte jag alltså från Hamburg till Bremen och tillbringade en dag där. Jag gick omkring på stan hela dagen, kollade i affärer, fotade, såg mig omkring. Ville inte alls återvända till hotellet på kvällen fastän mina fötter gjorde så ont att jag knappt kunde gå. Det kändes så bra att vara tillbaks i Tyskland. De firade också Oktoberfest i Bremen så det var marknad och tivoli lite här och där. Så mysigt! ♥


En magisk kväll på Dalhalla"Carola i den bejublade konserten från Dalhalla i somras där hon tolkar Elvis och Barbra Streisand på sitt eget sätt. Extramaterial: Bakom kulisserna med Carola, exklusiv intervju med Carola, följ med på repetitionerna, Carolas berättelse om drömprojektet samt publikintervjuer."

Har glömt att berätta om Dalhalla-DVD:n som släpps den 17 november. Inte länge kvar tills man får se hela långa konserten alltså. Åh vad jag längtar! ♥ Jag har förbokat DVD:n på Carolas hemsida. Alla som förbokar senast 10 november får den signerad och hemskickad på releasedagen! Bra va?


Today's classy outfit
Blazer - H&M | Top - Gina Tricot | Jeans - JC | Shoes - Halonen

Idag blev det mångfald av bilder. Svart och vitt, the way I like it. Jag hittade ett par gamla stöveletter i garberoben och blev helt nykär i dem. De är kanske 3 år gamla, köpta i grannstaden. Fina, eller hur?
Jag väntar fortfarande på solskenet. Det bara regnar hela tiden. Surt säger jag. Imorgon är jag ledig, så jag ska jobba på några projekt. Vad ska ni göra? Jag känner mig lite uttråkad. Skulle gärna prata med någon. Make a call: 040 842.... okej?


Ella EndlichDen här skivan har jag lyssnat på varje dag sedan jag kom hem från Tyskland. Jag gillar Ellas röst och musik! Speciellt låten "Hier ist mein Herz" har jag blivit helt beroende av. Michi hade bett Ella signera skivan åt mig i Berlin. Så snällt, tack! Detta är Ellas första skiva. Ska bli spännande att se hur hennes karriär utvecklar sig.


Hard Rock BootsDom perfekta låga bootsen finns hos Nelly. Åh vad jag gillar de ljusa! ♥ Men jag behöver inga fler skor nu, förutom ett par varma stövlar.


All By Myself by CarolaJag måste även visa Carolas version av "All By Myself" nu när jag visat Helenes. Denna tolkning är också sjukt fin. Äh, nu vet jag inte längre om jag tycker Helenes eller Carolas är bättre! Båda är ju så fina! ♥