ExpressenJaaa, jag fick tag på Expressen med Carola-intervjun! Vilken fin intervju. ♥


I was a fool, playing by the rulesMer fint i färgskalan jag snöat in på. Den virkade koftan är helt underbar! Jag måste nog göra en beställning på Topshop snart.


The Winner Takes It All

Meryl. ♥


Wrapped

Tänkte bara säga god natt. Ikväll har vi kollat film (Mamma Mia) och ätit sushi med Maria. Perfekt! Världens bästa film och världens bästa mat. Och världens bästa Maria! Kan faktiskt inte bestämma mig för om Mamma Mia eller The Bridges of Madison County är bäst.. Båda är bäst.
Idag fick jag också ta bort bandaget från min tå. Usch, blev lite yr igen. Att jag inte kan komma över denna fobi alltså. Det är hemskt. Det hade inte varit så hemskt om det bara hade varit ett sår, men nu är det ju 2-3 stygn också (har inte klarat av att kolla så noga). Tanken att det går en TRÅD genom min tå liksom.. uuuusch. :S Finns det något äckligare? Okej, jag ska hålla tyst om min tå nu. God natt. Skööönt med helg!


If all my dreams were made of gold..Sjuuukt snygga skor från Topshop! Vill ha vartenda par tack! Eller i alla fall ett par... Men jag har aldrig beställt något från Topshop. Någon som har beställt där? Har allt funkat bra och så? Åh vad jag vill ha alla dessa skor! ♥


UGGs
I tisdags när jag låg hemma med sjuk tå kom mamma hem med en överraskning till mig. Ett par UGGs! I LOVE them! Tack världens bästa mamma! ♥ Jag har egentligen aldrig seriöst tänkt på att skaffa mig ett par UGGs, men när jag tog dem på mig var jag kär. Visste inte att de är så mjuka och sköna! Har nog aldrig haft ett par bekvämare skor. Åh, det känns helt underbart att ha dem på sig. hihi. Fodret är i lammull och så mjukt och skönt.


With all my heart

God eftermiddag. Har varit hemma igår och idag som vanligt, för har inte lektioner på onsdagar och torsdagar. Min tå blev opererad igår. Jag överlevde! Ni fattar inte hur panikslagen jag var när jag satt där i vänterummet. Först var jag rätt lugn, men sedan kom det ut en tjej som hade gjort precis samma sak som jag skulle göra. Hon stod där med sin mamma och pratade om operationen och jag ville bara skrika "TYST, JAG VILL INTE HÖRA!". Började nästan gråta. När jag sedan låg på operationssängen och doktorn hade bedövat min tå kände jag hur allt började snurra, så jag sa att jag kände mig yr. Hade nog tuppat av om de inte väntat lite och lyft mina upp mina ben. Men sedan gick allt helt bra. Tån har värkt väldigt mycket igår och idag, men det är väl bra att äntligen få det fixat iaf... Doktorn sa att nageln växte väldigt djupt in i tån, men nu blir den alltså smalare, för att dom tagit bort en del av nageln ända från roten. Usch. Nu ska jag försöka göra några uppgifter i kostnadskalkylering..


Kors, kors, kors

 

Gjorde en liten beställning på JFR idag. Kors och kors. Kors är så fina! Träkorset blev jag totalt förälskad i. Silverkorset är större än vad det ser ut på bilden - blir supersnyggt i örat! Fanns ju en massa andra smycken också som jag hade kunnat beställa, bl.a. dem på bilden, men jag fick begränsa mig till två stycken, haha.


Carolas jul 2010 - del 2

14.12.2010 Folketeateret, Oslo
Andra konserten, kl 21.00


Här kommer några bilder från den andra konserten i Oslo! Nästan likadana som från den första, men... Ska även försöka fixa en "del 3" med bilder från signeringen. ♥


HjälpÄnnu en snöbild. Det är ju så mysigt med så mycket snö! Annars har jag inget annat att säga, förutom HJÄLP. Imorgon måste jag ringa till läkaren och boka en tid för operation av min tå. Den har inte blivit bättre. Såklart att den inte blir bättre då där inne är en tagg som trycker på hela tiden. Försökte säga det till läkarna, men dom bara sa att det kan bli bra av sig själv. Yeah right... Som jag skrev så VET jag att det bara är ett litet ingrepp, men jag har fobi för alla slags ingrepp. Sprutor börjar jag må bara lite illa av, men direkt när det är något "större" än en spruta får jag riktigt ont i magen och känner mig yr. Nej usch. Vill inte tänka på det, nu fick ont i magen igen.


HimmelsblåBåde Carola och Helene verkar gillar lösa himmelsblå klänningar/tunikor. Carola var dock lite före, då hon hade på sig den blå skapelsen redan 2006. Bilden på Helene är från några veckor tillbaka. (Ni får ursäkta den usla bildkvaliteten, så blir det när man klipper ihop små bilder i Paint)


Snö i massor och mängderSå här ser det ut på våran bakgård efter gårdagens snöfall. Förutom att man inte ser HUR mycket snö det verkligen är. Det ser liksom inte lika illa ut på bilderna som i verkligheten. På takkanten ser man väl bäst hur hög snön är. Fint är det ju iallafall. Nu vill jag gå ut och slänga mig i drivan. Eller åka pulka. Nån som hänger på?


Love, oh loveSjukt snygga skor! Från Topshop, men vet inte om de finns längre. Hade sparat bilden på datorn för en tid sedan och råkade hitta den nu. Love. ♥


Oslo

13-15.12.2010
Såja, nu har jag valt ut några favoritbilder från Oslo att visa er. Det var en fin resa. ♥ Jag längtar resan till nästa resa. Inte för att något är bestämt. Puss på er.


JC shopping
Idag fyndade jag en fin spetstopp på rean i JC, 5 euro. Den var dock mycket bredare än på bilden, så jag sydde in den genast när jag kommit hem. Duktiga mig. Sen blev det ett knogjärn (tvåfingersring) också från JC. Coolt.


Carolas jul 2010 - del 1

14.12.2010 Folketeateret, Oslo
Första konserten kl. 18.00

Nu får ni äntligen se några bilder från Oslo. Jag älskade den första delen med släden. Så vackert! Jag älskar Carolas julkonserter! ♥

Alla bilder är tagna av mig. Please, don't copy!


Paradies by Helene Fischer
Konserthäftet till "So wie ich bin"-turnéen. Fina bilder, fin bok. Fem getingar av fem möjliga.


Gerby hamn

Var ute på isen igen i helgen. Det var inte lika fint väder som förra gången, men härligt ändå. Jag älskar att bo vid havet!


Which one?Vilken av dessa två skulle ni satsa på? Nikon-kameran har ett extra objektiv. Är det bra att ha? Jag vill främst ha en kamera som tar bra bilder på konserter, alltså på avstånd i mörker och rök. Ni vet, de blåser upp såndär rök på scenen ibland på konserter.. I hate it!


Zaubermond Tour 2009


I brist på något att blogga om tog jag några foton på turnéhäftet från Zaubermond-turnéen 2009. Jag såg inte själv en enda konsert i turnén, men lyckades köpa häftet på en annan konsert.


Lev idagEn liten present av mamma. ♥


Angelica Blick

Angelica Blick - en av mina absoluta favoritbloggerskor. Tjejen har stil!


Städer och platser jag besökt 2010