White favourites from MonkiÅh vad sugen jag är på kjolen och den stickade tröjan. Perfekta basplaggen till sommaren. Nu får man dessutom 25 % rabatt på vafri produkt från Monkis webbshop med koden L4Y&M.


GreyscaleKavaj - Lindex | Topp - Bikbok | Jeans - Dr. Denim | Halsband - Gina Tricot

Provade kavajen på Lindex häromdagen. Väldigt fin, men det blev inget köp, för jag har ju en vit kavaj redan. Helgen har annars varit riktigt lyckad. Kul fest på Ollis i fredags, filmkväll igår och chillsöndag idag.


Racing on the thunderNu har jag bokat biljetter till Luleåkalaset med bästa Bonnie. Det blir jag och Tiina som åker. Yaay, kommer bli helgrymt! Can't wait to hear this live! ♥


Pink & silverBracelets - Cubus | Watch - Michael Kors | Ring - Kalevala Koru

Fint att matcha armband i neonfärger till klockan tycker jag.


White bagSjukt fin väska från Lindex. Har väldigt få mindre väskor faktiskt, så denna känns nästan som ett måste.


Söta shortsGillar mina nya shorts från H&M. Finare än de från Conscious Collection som fanns i butik förra våren tycker jag. Blir nog grymma i sommar med ett slappt linne över så bara spetskanten syns.


StorvikenDenna bild tog jag i söndags när jag var ute en sväng med cykeln. Havet är fortfarande snötäckt, men annars börjar snön äntligen smälta nu ser det ut som. På torsdag borde vi ha + 11 grader. Kanske våren äntligen kommer på riktigt nu? ♥


MammalyckaKanske ni redan läst att Carola ska adoptera en dotter från Sydafrika? Gud så glad jag blev när jag läste glädjenyheten! Kändes verkligen helt självklart när jag läste det, och jag vet att Carola kommer bli världens bästa mamma till lilla Zoe. ♥ Carola har dessutom öppnat en blogg på mama.nu, där hon kommer skiva om sitt nya liv som tvåbarnsmamma. Klicka på bilden eller här för att komma till bloggen.


Like a river flowsHar alltid älskat den här låten. Och när Bonnie sjunger den blir det bara helt jäkla UNDERBART. Oh how I love you babe. Längtar som en tok till augusti nu!


Random pieces from my wardrobeBoots - Nelly.com | Sandals and cap - H&M | Knit - KappAhl

Shorts - Levis | Bag and arm cuffs - Lindex

Idag har jag haft en sån lust att bara åka hem och skriva en massa på mitt slutarbete, men måste jobba. Sen är jag inte lika taggad på kvällen längre. Borde seriöst fundera på att skriva på dagarna och jobba senare på kvällarna. Svårt.


New heelsNya klackar från Bullboxer. Perfekta vardagsskorna till sommaren. 50 euro fick jag ge för dem.


Love's gonna conquer it allSå här skulle jag gärna se ut en sommardag. Totalförälskad i fransjackan.