Happy New Year


Fårfäll

 
Har väldigt länge velat ha en fårfäll och beundrat dom i alla inredningsbloggar och -tidningar, så nu har jag äntligen skaffat mig min egen fårfäll. Tycker den är helt underbar! Har inte sett fårfällar i affärerna tidigare, men nu i vinter finns de plötsligt överallt. Jag köpte min på Anttila före jul. 40 euro gav jag för den då den var på rea + att jag hade en rabattkupong.
 
Ledsen för usel uppdatering här, men jag har varit sjuk hela jävla veckan. Hade ont i halsen redan på julafton och kände på mig att jag kommer bli sjuk. Nästa dag hade jag sedan feber och har haft det sedan dess, i sex dagar nu. Så mitt jullov har mest bestått av sömn och soffa + film.

The H&M Spring Collection 2013

 
H&M's vårkollektion är här och jag gillar vad jag ser! Härliga modeller, material och möster. Favoriterna är toppen och skinnkjolen längst upp, så i alla fall dom måste bli mina. Sen är collegetröjan och klackarna också ganska så svåra att motstå...

The best Christmas present of them all

 
Den bästa julklappen jag fick i år var lätt denna jacka från Canada Goose. Världens finaste, mysigaste och varmaste jacka! Fick ju den redan lite innan jul, så har använt den en hel del redan och jag kan säga att den verkligen är varm, vilket är perfekt för mig som alltid fryser. Tack bästa mamma! ♥

God jul

 
God jul till er alla som tittar in här! Jag har haft en underbar julafton med familjen och fått världens finaste presenter. ♥

Christmas Nails

 
Nöjd med mina glittriga julnaglar. Använde färgen Ballet Slippers från Essie och ett glittrigt lack från H&M. Tack för inspirationen jjosefin.devote.se.

Happiness

Nu har jag lämnat in mitt slutarbete (i måndags)! Wihoo! Känns lagom skönt att ha ett liv igen. Har presentationen den 7 januari, sen dröjer det nog inte längre förrän jag är färdig tradenom! Mycket mer tid för bloggen har det dock inte blivit trots att jag är klar med arbetet. Mycket att fixa inför jul, presentjakt framför allt. Imorgon ska jag gå på Tarja Turunens julkonsert med en jobbkompis. Trevligt ska det bli!

I miss this

Oslo 2010
 
Ni anar inte hur mycket jag saknar Carolas julkonserter. Detta är nu andra året i rad som det inte varit några julkonserter och det känns väääldigt tråkigt. Julen är liksom inte helt komplett utan ett besök till C's magic Christmas World, samtidigt som jag förstår att hon har fullt upp med lilla Z nu. Men kanske nästa år? Nä, dags att gå och lägga sig nu, med I denna natt i öronen. ♥

Julstämning

 
Jag börjar sakta komma in i julstämningen nu. Tända ljus och ett vackert vitt vinterlandskap där ute är väl ändå rätt härligt. Skriver på mitt arbete ännu morgondagen, sen lämnar jag in det, vare sig jag är helt nöjd med det eller inte. Längtar till måndag. Vilken lättnad det kommer vara att vara äntligen slutföra något jag jobbat på så länge. Kan inte fatta att jag nästan är i mål nu! Då har jag äntligen lite tid över efter jobbet också, så ska försöka ta igen lite här på bloggen..

Cognac

 
Fick hem mitt paket från H&M igår och det absolut bästa paketet innehöll var dessa konjaksbruna boots. De är i äkta läder och kostade 37 euro med rea + rabattkod. Kap! Jag äger ju faktiskt bara svarta vinterskor, så det känns bra med lite omväxling..

All I want for Christmas...

 
1. Handdukar från Pentik  2. Canada Goose Trillium Parka 3. Renskinn 4. Ljuslyktor från Iittala
5. Väska från Mango 6. Serveringsfat från Iittala 7. Gummistövlar från Hunter
 
Så var det dags för årets julklappslista igen. Detta önskar jag mig i år. ♥

A dress for Christmas

 
Dress - TFNC/Asos
 
Den här klänningen skulle jag mer än gärna klä mig till julens festligheter. Ber om ursäkt för min frånvaro förresten. Sliter med det sista på slutarbetet nu, så hinner tyvärr inte uppdatera här. Ska lämna in arbetet nästa vecka och presentera det antingen sista veckan före jul eller i början av januari.