Crème de la crème

 
Jeans - H&M | Sweater - Zoe Karssen | Heels - Nelly
 
Today's cravings.

Do I ever cross your mind?

 
Bild från mitt Instagram: pia_kristina
 
Sitter och kollar på bilder från förödelsen från New York. Fy så hemskt. Har ni förresten kollat på amerikanska X-Factor? Kollade precis på sista utslagningen innan livefinalerna och gud vilken nivå! Tusen gånger bättre än svenska X Factor. Så många grymma artister. Min absoluta favorit är Diamond White. Hennes röst ger mig gåshud alltså! Kolla hennes audition här.

White tweed

 
Jag vet inte vad man ska kalla den här alltså.. Kavaj? Jacka? Hittade den i alla fall på Cubus och gillar den väldigt mycket.

Lovers Again

 
Dagens sönderspelade låt - Lovers again. Sjukt vacker låt av Bonnie. Längtar till Berlin nu! Längtar till att få höra denna röst live igen. ♥

All white

 
Några bilder jag knäppte idag.

Stronger than yesterday

.
.
 Detaljer. Det blir mycket vitt, svart och grått nu.

If this world makes you crazy

 
Inspo till 100. 

Calm sea

 
Tre bilder från min promenad i Sandviken igår. Havet var spegelblankt - så fint!

And that's who I am

 
Har sett dessa i många bloggar och tyckte det var lite kul, så satte ihop mina favoriter, som beskriver mig bäst. Woops, det blev rätt många...

Take My Breath Away

 
Top - H&M | Jeans - Dr Denim | Watch - Michael Kors | Necklace - Local shop

Simple Jewellery

 
Några av mina favoritsmycken för tillfället. Älska enkelhet.

Play me a simple melody

 
Tänkte bara säga god natt med en bild på mig idag. Gjorde bilden till ny profilbild också. Tyckte det var dags med en ny nu. Haft en riktigt bra helg. Igår var vi på bio med M och såg Meryl Streeps nya film Hope Springs. Väldigt rolig och Meryl är ju för underbar! Efteråt satt vi rätt länge på Malleys och pratade. Nice! Idag har jag varit ute på en skön promenad och redigerat lite bilder.

Girls just wanna have fun

 
Another 80's star still going strong. Jag är ju en sucker för 80-talsmusik alltså. Sen blir ju dessa artister bara bättre med åren. Ä-L-S-K-A-R Cyndis röst. Skulle inte ha något emot att se henne också live nån gång.

Tweedjacka

 
Varit ute efter denna jacka sedan jag såg den i H&M's kampanj med Lana del Ray. Blev till sist mamma som hittade den i affären i centrum. Dessutom köpte hon en till sig själv också, så nu har vi likadana tweedjackor. Yey! Stilfull och klassisk - I like!'
 
Har inte mycket att komma med här på bloggen nu. Ledsen för det. Kul att ni tittar in i alla fall.

White shopper

 
Råkade hitta denna väska på Asos rea och kunde inte låta bli att klicka hem den. 30 euro för en stor väska i äkta läder är inte illa det. Dessutom har jag ingen vit väska, förutom en liten partyväska. Älskar detaljerna! Här hittar du väskan.

Leather and snake print

 
Blouse - Rut m.fl. | Pants - H&M | Shoes - Nelly | Bag & watch - Michael Kors
 
Så här såg lördagskvällens klädsel ut. Vi firade en lugn möhippa med skönhetskväll som avslutades med en trevlig kväll på O'Malleys. Älskar mina nya tighta skinnbyxor från H&M! ♥ De sitter som en smäck! Mycket skinn nu, but I love it!

Leather skater skirt

 
Hittade denna kjol på H&M en tid sedan. Kjolar i denna modell tröttnar jag aldrig på, så en i (fusk)läder kunde jag ju inte motstå. Perfekt för utekvällar! Hade den redan på mig i lördags på M&M's födelsedagsfest.

What's your motto?

 
"Everything happens for a reason", det är mitt motto. Hittade detta armband från Ettika idag and I want it so badly.

Lindex wanties

 
Lindex har en hel del fint bland höstnyheterna. En tight svart skinnkjol står högt upp på min önskelista just nu.

I miss Paris

 
Hittade precis dessa bilder som jag sparat nån gång. Är det inte en härlig känsla i dem? Precis som det är i Paris. En underbar och helt magisk atmosfär. Åh vad jag började sakna Paris nu. ♥ Har ju varit där tre gånger och fler ska det bli.