Last days of summer

 
Dress & belt - H&M | Cardigan - Mango
Bag - Michael Kors | Watch - Marc by Marc Jacobs
 
Idag är min sista dag på mitt sommarjobb. Nästa vecka är jag ledig, vilket känns helt underbart. Har ju inte haft ledigt på hela sommaren, förutom två dagar när jag åkte till Danmark. Efter nästa vecka börjar jag sen arbeta deltid på gymmet igen, ifall jag inte hittar något heltidsjobb. Change is good for you.

Söderudden

 
Som vanligt är jag sen med att lägga upp bilderna här på bloggen, men här kommer några bilder som jag och lillasyster tog i Söderudden. Älska Vasas skärgård! ♥

All white and gold


Topp - Bikbok | Shorts - H&M | Klocka - Marc by Marc Jacobs
 
Gud vad jag saknar värmen och att gå klädd i lätta sommarkläder. Det var ju varmt så länge att man blev van vid det.

Copenhagen Shopping


 Det blev inte mycket shopping i Köpenhamn för min del, men några godbitar fick följa med hem från Louis Vuitton, Victoria's Secret och Zara. Ni som läst min blogg kan ju gissa vad som finns i LV-påsen, hihi. Så nöjd med mina köp!

These moments

 
Några bilder från veckorna som gått. ♥

The midi skirt


Kjol - H&M | Topp & halsband - Bikbok
Klocka - Marc by Marc Jacobs | Armband - Ebay
 
Har som sagt inte riktigt haft tid med bloggen nu, så här kommer en gammal outfit som jag inte hunnit visa tidigare. Midikjolar är verkligen mitt favoritplagg i sommar. Har denna kjol från H&M i rosa, vitt och svart, haha.

The Queen Bonnie Tyler

 
Två bilder från Danmark förra helgen. Så glad att jag fick träffa Bonnie igen. Underbara, underbara människa! ♥ Hade en superkul helg på alla sätt. Sjukt bra konsert som vanligt, grym fest efteråt, härligt sällskap och en lyckad dag i Köpenhamn med shopping och en tur till Tivoli.

Boheme blouse

  
Blus & skinnbyxor - H&M | Klocka - Marc by Marc Jacobs
 
Ledsen för min frånvaro här på bloggen. Men som jag sagt förut, följ mig på Instagram, uppdaterar mer där. Har även skapat ett nytt konto med mer vardagsbilder och mindre mode -> piatuomisto.

Play me a simple melody

 
 
På fredag morgon åker jag iväg till Danmark och Bonnies spelning. Sååå peppad! ♥ Har dock haft låg feber i 11 dagar i rad nu, sen förrförra veckans söndag. Trodde jag skulle hinna bli kvitt den förrän resan, men det ser inte så lovande ut. Har varit till jobbhälsovården redan två gånger, men har ingen infektion i kroppen, så dom hade ingen medicin att ge mig. Så typiskt. Är ju nästan alltid halvsjuk när jag åker nånstans. Meeen det ska nog funka ändå. Spelningen är i en mindre stad som heter Holstebro, men bokade även en dag för shopping i Köpenhamn.

Louis Vuitton Pochette Accessoires

 
Funderar att slå till på den här när jag åker till Köpenhamn i helgen. Vad tycker ni? Skulle dock vilja ha ett långt axelband till den, men det kan man ju byta ut.

Color splash

 
En detaljbild från förra veckan. Så här färgglatt ser ni mig sällan klädd, men jag gillar denna klänning matchad med rosa naglar och guldsmycken. ♥

Pink Nikes

 
Har ju inte visar er mina nya Nike-skor. Var så nöjd med neongula som jag köpte tidigare i vår, så slog till på ett par likadana i rosa. Supersköna att gå powerwalks i.

Saturday in the city

 
Dagens outfit i mobilbildsversion. Vi var ute och åt på Amarillo med mamma. Klänningen är från Ebay och väskan från Louis Vuitton. Är väldigt förtjust i "midilånga" kjolar och klänningar just nu.

Science Man

 
En liten video från Perfect Blue Skys spelning i Seinäjoki i slutet av juni. ♥ Äääälskar Janes röst!