All girly and cute

 
Dress - Club L | Necklace - Gina Tricot
 
Den här klänningen fick jag hem strax före jul. Den är alldeles för kort på mig (flashar baken typ), men jag tyckte tyget var så fint, så jag bestämde mig för att behålla den ändå. Ska sy om den till en topp när jag har lite tid över. ♥ Imorgon börjar jag jobba igen. Helt okej ändå efter ett tre veckors jullov.

Merry Christmas to all of you


Önskar er alla en riktigt god jul! ♥ Har inte hunnit logga in på bloggen tidigare idag, så min julhälsning kommer lite sent, men hoppas ni alla haft en underbar julafton med era nära och kära och ätit en massa gott. Det har jag i alla fall.

My wishlist

 
Kartell "Stone" pall | Renfäll | Sigma objektiv
Sophie by Sophie halsband | Louis Vuitton Neverfull väska | By Malene Birger sjal
Michael Kors klocka | Chanel "Frenzy" nagellack

Jag har inte direkt "önskat" mig några julklappar förutom ett nytt objektiv i år, men kände ändå att jag vill göra en liten önskelista här på bloggen, som jag gjort varje år. Så om jag fick önska mig precis vad som helst, så är detta vad jag önskar mig. Det jag mest av allt vill ha just nu är pallen från Kartell och klockan från Michael Kors. Mamma har pallen och jag har varit avis på henne för den sedan hon köpte den. Såå fin! Sen vill jag väldigt gärna ha en lite större klocka i guld, eftersom jag nästan alltid använder guldsmycken, så det vore kul att ha två olika guldklockor att variera mellan. Och väskan från Louis Vuitton är något jag ska investera i vid något tillfälle, när det blir vet jag inte. Min senaste förälskelse är sjalen från By Malene Birger som skulle passa perfekt till det mesta i min garderob. Vad har ni önskat er till julklapp? ♥

Peplum deluxe ☆

 
Jaaa, äntligen snö! ♥ Som jag längtat! Hoppas nu att den stannar på marken tills jul, men det tvivlar jag på. Idag var jag på en arbetsintervju till ett heltidsjobb som skulle vara ända till slutet av augusti. Önskar verkligen att jag skulle få det jobbet. Letar såklart i första hand fasta anställningar, men finns inte många lediga jobb inom mitt område nu, så man får nöja sig med vad som erbjuds. Efter intervjun åkte jag till stan för lite julshopping, men det blev mest shopping åt mig själv, hehe. Hittade även en fin sak till min syster.
 
Lägger igen upp en outfit från några veckor tillbaka i brist på annat. Älskar denna peplumtopp från Lindex (gammal dock). Känner mig typ som en ballerina i den, haha.

Check out my Instagram

 
Måste bara säga att jag är överväldigad av antalet följare och likes som droppat in på mitt Instagram under de senaste veckorna. Så kul! Tack och dankeschön (eftersom största delen verkar vara från Tyskland)! Dessa fyra bilder är mina "mest gillade" bilder. :) Och som jag sagt förut, så uppdaterar jag flitigare på Instagram än här på bloggen, så gå in och följ mig här -> @pia_kristina. ♡

Sigma vs Tamron

 
Nu behöver jag er hjälp! Ska önska mig ett nytt objektiv till min kamera i julklapp och det står mellan dessa två objektiv. Så frågan är; Sigma eller Tamron? Har läst bättre omdömen om Sigma-objektivet och det är dessutom snäppet billigare, men det verkar även vara många som har Tamrons objektiv och är riktigt nöjda med det. Det jag främst vill ha är mer ljus i bilderna, så att man får bättre bilder inomhus även när det är mörkt. Bryr mig alltså inte så mycket i "blurry backgrounds". Så vilket skulle ni satsa på om ni vore jag?

Details


Ledsen hörni för den uteblivna uppdateringen igen. Jag har en massa idéer just nu och är riktigt inspirerad att klä upp mig varje dag, men alltså det går ju inte att ta några bra bilder den här tiden på året. Även när solen skiner så ligger den så lågt på himlen att den inte skiner in genom fönstret, och att fota utomhos är inte min grej. Får bli två detaljbilder med mina älskade LV väskor i brist på annat.

Statement necklace

 
 
Har länge letat efter ett sådant här "statement necklace" i guld och vitt och nu hittade jag äntligen det perfekta på Gina Tricot. Dessutom kostade det mig endast 10 euro, då dom hade 30 % rabatt på alla smycken. Är sååå nöjd!

The one and only

 
Måste bara dela detta klipp från fredagens Idol-final! Alltså detta är magi! ♥ Carola är bäst och störst och kommer alltid vara det i mina ögon. Amen och halleluja.
 
Tyckte ni annars att rätt person vann Idol? För mig spelade det inte så stor roll vem av Lisa och Mollie som vann, för de var båda mina favoriter, men i fredags var ju faktiskt Lisa bättre, så jag kände på mig att hon skulle vinna och det förtjänade hon ju verkligen.

Beauty wanties

 
Gjorde ett kollage med lite smink och skönhetsgrejer som jag skulle vilja ha just nu. ♥