Summer Evenings

 
 Länge sedan jag lagt upp några outfits nu. Tog för en gångs skull några outfitbilder utomhus i fredags när jag och mamma var till Strampen på kvällen. Det har ju varit så underbart väder den senaste veckan. Varmt ända in på natten. Love it! Hade på mig en klänning från Ida Sjöstedts kollektion för Ellos som jag älskar. Så vacker och feminin. Ifall ni undrar varför jag inte lagt upp några outfits på evigheter, så är det för att jag inte riktigt får det att funka i min nya lägenhet med mina "spegelbilder" eftersom sängen kommer för nära spegeln och ljuset blir inte riktigt som jag vill. Måste försöka komma på någon lösning.
 
Dress - Ida Sjöstedt for Ellos | Bag - Tory Burch | Shoes - Mint&Berry

Canna Cardigan

 
Klickade hem den här fina koftan från Odd Molly när den var på rea för några veckor sedan. Tycker den är så fin! ♥

Carola @ Vaasa Festival

 
Länge sedan senast igen. I helgen har Tanja och Johanna varit hos mig här i Vasa och vi har verkligen haft superkul. Igår åkte vi ut till Strömsö och låg där och solade, sen lagade vi en supergod middag tillsammans. Och på kvällen var det dags för Carola-konsert i nya Elisa Stadion. Carola var fantastisk som alltid och vädret var verkligen på topp! ♥ Måste nog varit sommarens varmaste dag hittils. Efteråt drog vi in till centrum för en träffis med C och några drinkar. Bara tre veckor till nästa konsert då! :)

Home Details

 
Har länge tänkt ta bilder på min nya lägenhet, men det har bara inte blivit av. Nu är det kaos då jag håller på och packar inför helgens resa. Jo för imorgon ska jag på Bonnies konsert! Men dessa bilder hade jag i alla fall knäppt. Inte de bästa, men ska ta bättre bilder någon dag på hela lägenheten. :)

July Wanties

 
Rosa topp - H&M | Klocka - Cluse | Vit topp - Warehouse
Skor - Högl | Väska - Ted Baker
 
Länge sedan jag lagt upp några wanties nu. Dessa saker drömmer jag om för tillfället. I alla fall klockan blir det nog en beställning på snart. Något som föll er i smaken? ♥

Bow Ballerinas

 
Det är redan några veckor sedan jag fick hem dessa ballerinas, men har glömt att visa dom här på bloggen. Beställde dom från Heelow när man fick två till priset av ett par. Tycker de är så himla söta! Speciellt de rosa. ♥