Evening Walk

 
Två bilder från min promenad ikväll. Så underbart väder. ♥

Lace Midi Skirt

 
Så var midsommaren över. Önskat den hade varat lite längre. ;) Jag har verkligen haft en toppen midsommarhelg med fest, god mat och underbart väder. Låg och solade en stund idag och har nästan bränt mig lite i pannan. Nu på kvällen var jag ute på en prommis till Sandö, men vågade inte bada, hehe.
 
Skirt & necklace - H&M | Top - Vila | Bag - Tory Burch

Glad midsommar!

 
Glad midsommar! Jag var på midsommarpartaj ute i Vassor igår och hade en galet kul kväll. Vilket underbart midsommarväder vi fick för en gångs skull!

Apple Tree

 
Knäppte några bilder på mammas äppelträd som står i full blom. Ska gå och lägga mig nu så jag är redo för jobb imorgon.

Rainy Days

 
Hej från ett regnigt Vasa! Allt bra med er? Jag har haft en massa att göra de senaste dagarna, så nu i helgen tänker jag bara ta det lugnt. Jag börjar förresten på ett nytt jobb på måndag, så det känns lite pirrigt, men tror det blir riktigt bra.

Coat - H&M | Cluch - Louis Vuitton

H&M Beauty

 
 Har ni testat H&M's nagellack? Jag har haft ett sedan innan och det är grymt. Täckande, lätt att applicera och håller bra på naglarna. Så när man fick tre lack till priset av två häromdagen slog jag till på tre härliga färger. Älskar det beigebruna, eller vad man ska kalla färgen. Även ett läppstift fick följa med, då jag hört att de också är riktigt bra och det stämde verkligen. Tummen upp för H&M's skönhetsprodukter!

Snapchat

 
Jag skäms över hur dålig jag är på att uppdatera bloggen för tillfället. Men ibland blir det bara så. Tänkte kika in och berätta att jag skaffat Snapchat! Trodde aldrig den dagen skulle komma, för jag har tyckt att det verkar så rörigt och inte alls fattat poängen, men det är ju riktigt kul nu när min syster lärt mig hur man använder appen. Heter pia_kristina där ifall någon vill följa mig. Myskvällen med mig själv i lördags slutade förresten på krogen, haha.

Cause Everything Is Black And White

 
Grattis till alla nyblivna studenter! Vi har firat min mormor som fyllde 85 idag. Tidigare i veckan har jag varit sjuk, men börjar äntligen må bättre nu, Förutom pollenallergin då.
 
Bag - Tory Burch | Blazer - H&M | Necklace - NA-KD | Watch - Michael Kors