Gold Button Detail

 
1 | 2 | 3 | 4

Här kommer ett grymt bra tips från mig (tycker jag själv i alla fall). Dessa snygga kavajer/koftor hittar ni på Bubbleroom. Jag älskar ju denna typ av classy kavajer med guldknappar, så kommer nog köpa mig någon av dessa. Frågan är bara vilken, för jag tycker att alla är så fina. Favoriten är kanske ändå den första. Eller den långa? Gillade ni någon av dem?

Warm Winter Shoes

 
 Insåg precis att jag nästa bara shoppat skor den senaste tiden. Har dessutom tre par som jag inte visat än. Kanske visar dom alla i ett inlägg? Dessa naturvita vinterkängor överraskade mamma mig med eftersom hon själv har likadana som jag hade beundrat tidigare. Det bästa med dessa är att fodret är helt i fårull, så de är supervarma. Jag är ju väldigt frusen av mig, så klär mig nästan alltid i ull och dun vintertid för att hålla mig varm. Ett stort plus är ju att skorna dessutom matchar med min Favorite MM från LV. ♥ De kommer från Tamaris och ni hittar dem här (adlink). 

Pretty Inspo


Lite vårig inspo via We♥heartit.

Bow Detail

 
Jag har verkligen fastnat för chokers alltså. De ger en lite annan touch till outfits än ett vanligt tunt guldhalsband som jag vanligtvis bär. Kavajen är ett fynd från i somras som jag gillar supermycket. ♥

Blazer, top and choker - H&M | Bag - Tory Burch | Pants - Vero Moda

Blush Pink Heels

 
Första vårshoppingen - check! Älskar denna lite kallare ton av puderrosa och dessa klackar var verkligen superbekväma att gå i. Längtar tills jag kan börja använd dom! Ni hittar dem här (adlink).