New Fragrances

 
Jag har länge haft köpförbud på nya parfymer, då jag haft så många att jag inte hunnit använda alla och de har blivit bara fler och fler. Men nu när jag äntligen använt upp några stycken så har jag unnat mig två nya parfymer. The Scent från Hugo Boss köpte jag faktiskt för ett presentkort som jag fick av mina vänner som födelsedagspresent. En sådan där perfekt vardagsdoft som inte är för stark. La Vie Est Belle från Lancôme hittade jag på Emotions sommarrea för 35 € när vi var i Kokkola en dag i somras. Ett fynd tycker jag! Den känns mer festlig och doften håller sig verkligen hela dagen.

Fäboda


En semesterdag vid Fäboda i Jakobstad. ♥

Dress & belt - Mango | Bag - Asos | Sandals - H&M

Umeå Shopping

 
Vi var ju i Umeå under min semester och jag hittade en hel del smått och gott där. Kan ju konstatera att inredningsshoppingen är mycket bättre där än klädshoppingen, haha. Där finns ju i princip samma klädaffärer som här hemma, förutom typ Åhléns och MQ. Det enda jag hittade i "klädväg" var två sjalar i ull för 12 € styck (kap!) och ett set med "scrunchies" (har dom något svenskt namn?). Annars shoppade jag bara saker till hemmet. Vi hade med bilen denna gång, så vi kunde åka till Rusta, Mio och Ikea som ligger utanför centrum. Mest fint hittade jag på Mio, bland annat den guldfärgade lyktan, som jag tycker är så himla fin! Favoritinredningsaffären i centrum är Önska, där jag köpte ostronskålen från Matteus som jag länge velat ha.

Dotted Skirt

 
Kikar in med en outfit från ikväll, så nästan i realtid för en gångs skull. Kom hem för en stund sedan från Faros där vi var och åt ikväll. Älskar verkligen denna look med den prickiga kjolen som pricken över i:et. Två av mina mest använda accessoarer i sommar har varit stråväskan och bältet i samma stil.
 
Skirt & belt - Mango | Top & sandals - H&M
Bag - Asos | Sunglasses - Zara | Earrings - Topshop

Before The Heat

 
Hej på er! Har ni njutit av denna värmebölja lika mycket som jag? Love love love! Nu har jag min sista semestervecka och det känns väl lite tråkigt att denna underbara tid snart är förbi. Har varit utomhus mest hela tiden och solat och badat massor. Har nog inte badat såhär mycket sedan jag var barn, haha. Bästa köpet i sommar är absolut min badmadrass, som jag legat och solat på ute på sjön. Livet säger jag bara!
 
Outfiten är från juni, före värmen kom. Den senaste månaden har man verkligen inte kunnat ens tänka sig att ta på sig ett par långbyxor, haha. Har några outfits på lager så börjar från de äldsta!
 
Top - Zara | Trousers - NA-KD | Shoes - Dorothy Perkins | Bag - Asos